AirBnB kedvezmények 18 000 Ft

AirBnB kedvezmények 18 000 Ft

Az AirBnB 15 000 Ft-os árengedményt biztosít szállására, plusz egy 3 000 Ft-os kupon egy élményért. Összességében körülbelül 18 000 Ft-ot takaríthat meg. Szereted az utazást és otthonosságot? Az AirBnB-vel olcsó szállást és luxuslakásokat is foglalhat szerte a világon. Csak kattintson az alábbi gombra, hogy új felhasználóként regisztráljon és kap egy olyan bónuszt, amelyet nem kell el költenie a regisztrációtól számított 30 napon belül.

Kedvezmény 15000 Ft-ig a szálláson

Akár Ft15 000 kedvezmény egy szállás árából

  Eddig érvényes 25.1.2022

Kedvezmény akár 3000 Ft élményenként

Ft3 000 kedvezmény egy élményprogram árából

  Eddig érvényes 25.1.2022

  Notify me about new discounts

We will reach you about new coupons and sales at AirBnB!

By subscribing you agree to the terms of privacy policy.

A Discounter helyetted találja meg a kedvezményeket!!

Chrome bővítmény, minden kedvezményt egy érintésre.

Hogyan lehet a kuponokat a leghatékonyabban használni az AirBnB-n?

A 9000 ft árengedmény igénybevételéhez legalább 22 000 ft összértékű szállást kell foglalni. Ez azt jelenti, hogy ha van néhány forint hátra ezen összegért, akkor jobb, ha foglal egy kicsit drágább szállást, vagy egy napot hosszabb ideig nyaral, ingyen. Ellenkező esetben a kedvezmény nem vonatkozik, és a következőig marad, de vegye figyelembe, hogy a kupon csak 30-ért fizet, majd az árengedmény lejár.


A 3500 ft árengedmény csak az 15 000 ft vagy annál magasabb tapasztalatokra alkalmazandó. A tapasztalatok vezette városnéző túrákat, különféle tanfolyamokat és kóstoló rendezvényeket tartalmaznak. Az AirBnb elsősorban a szállásról ismert, ám a tapasztalat a közelmúltban növekedett.Hogyan lehet extra 8500 ft-ot szerezni üzleti útra?

Ez az információ kiegészíti a régebbi AirBnb kedvezményt és már nem vonatkozik pontosan.


Ez az előny új fiókok esetén már nem működik. Ha üzleti célra használja az AirBnB-t, akkor számíthat arra, hogy a következő utazásra engedményt kap, amely meghaladja a 8500 ft-ot. A 2017 előtt regisztrált számlák esetén a kedvezmény akár 15 000 ft is lehet. Csak ellenőrizze üzleti e-mailjét, és menjen első üzleti útjára. Ezután krediteket kap, amelyeket felhasználhat a következő tartózkodáshoz.


Hogyan csináljuk? Ha még nem regisztráltál, akkor használd ki a fent említett 9000 ft bónuszt. Ezután jelentkezzen be, lépjen a profilbeállításokba és maradjon a Profil lapon.

Üzleti út beállításai


Ezután írjon be egy e-mailt, amelyet ellenőriznie kell. Nem lehet e-mail a gmailben vagy egy lista, hanem lehetőleg egy vállalati domainben. Ha az AirBnB ellenőrzi.


Üzleti e-mail az AirBnB-vel


A következő tartózkodása lefoglalásakor ügyeljen arra, hogy üzleti utazást kapjon a jóváíráshoz.


Ingyenes szállítás az AirBnB-n

A tartózkodás egyik utolsó lépése annak megtervezése, hogyan juthat el a repülőtérről vagy a vasútállomástól a házigazda házához. Vannak alternatívák a tömegközlekedéshez, amelyek bonyolultak lehetnek a rendeltetési helyen. Megkérheti a házigazdát, hogy vegye fel magát. Sok házigazda hajlandó ezt megtenni kis díj ellenében, vagy akár ingyen. Használhatja az ingyenes promóciós kód használatával az alternatív Bolt taxi szolgáltatást is.


Korlátozások

A regisztrációs engedmény érvényes jogos fenntartásokra vonatkozik, amelyeknek meg kell haladniuk egy bizonyos összeget,. Paradox módon olcsóbb lesz olykor, ha valamivel drágább szállást rendel, amelyre engedményt alkalmazhat, mint egy kicsit olcsóbb, de engedmény nélkül. Ha azonban nem akarja megváltani az árengedményt az első foglaláskor, akkor a következő foglalásig marad. A regisztrációtól számított 6 hónapon belül azonban fel kell használnia, különben visszavonhatatlanul lejár.


Air bnb kedvezményes kupon

AirBnB a világon

Az AirBnB segítségével foglalhat szállást Prágában vagy 191 ország bármely városában, ahol ez a szolgáltatás aktív. Akár egyedül, akár másokkal utazik, az AirBnB segít egy idegen helyen tartózkodni, miközben kapcsolatba lép a helyiekkel.


Mikor kell fizetnem az AirBnB foglalást?

Ez elég egyszerű. Fizetni fog, és amint a házigazda elfogadja a kérését, vagy ha azonnali foglalást hajt végre, akkor a teljes összeget akkor fizetik ki a fizetési módszer segítségével. Bizonyos esetekben eldöntheti, hogy a foglalás költségeit fel kell-e osztani több fizetésre. A részleteket és azok tényleges megfogalmazását itt találja.


Hosszú távú szállás

Az AirBnB-t még nem hamisították meg a hosszú távú bérleti díjak miatt, de most már meg is kezdte kínálni ezt a lehetőséget. Hosszabb tartózkodás esetén heti vagy havi árengedményt kap. Alternatív projekt a bérlakások számára a világon az Uniplaces, amelyre promóciós kódot is kínálunk. Alkalmas Erasmus hallgatók számára, akik több hónapig keresik szobatársaikat.

AirBnB in Europe

AirBnB is available in several European countries. If you are interested about AirBnB discounts in Germany, go to MaxiCoupon.de. For information about AirBnB vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. AirBnB operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk. If you are from Romania, we didn't forget for you - all what you need to know about AirBnB vouchers, you can find on PromoCupon.ro