Hotels.com kedvezmény akár 50%

Hotels.com kedvezmény akár 50%

Szerezzen szállást a Hotels.com segítségével és szerezzen kedvezményes árakat és kedvezményes kódokat. Válasszon több ezer szállodai ajánlat közül világszerte! Szeretne titkos szállodai árakat kapni? Iratkozzon fel a hírlevélre és szerezze meg elsőként. Minden megszerzett 10 bélyegért egy ingyenes éjszakát kap.


Kedvezmények akár 50%

Blitz szállásajánlatok, akár 50% -ot takaríthat meg a szálláson

  Eddig érvényes 29.11.2022

Last minute ajánlatok

Vásároljon szállást elképesztő árakon szerte a világon

  Eddig érvényes 29.11.2022

Titkos árak

Regisztráljon e-mailben és szerezzen titkos ajánlati árakat

  Eddig érvényes 29.11.2022

Egy éjszaka ingyenes

Töltsön el egy éjszakát ingyenesen, miután 10 éjszakát töltött a szállodában

  Eddig érvényes 29.11.2022

Legfrissebb ajánlatok

Iratkozzon fel a legfrissebb ajánlatok e-mailben történő megkapására

  Eddig érvényes 29.11.2022

Koronavírus-járványos ügyfélszolgálat

Információ az utazók számára a Covid-19 válság kapcsán

  Eddig érvényes 29.11.2022

  Notify me about new discounts

We will reach you about new coupons and sales at Hotels.com!

By subscribing you agree to the terms of privacy policy.

A Discounter helyetted találja meg a kedvezményeket!!

Chrome bővítmény, minden kedvezményt egy érintésre.

Hogyan válthatom be a Hotels.com kedvezménykódját?

Először válasszon foglalást és váltson fizetésre. A megrendelés 3. lépésében, a jobb oldalon megtalálja a "Kupon alkalmazása" szöveget, amelyre kattint. Ezután írja be a kedvezményes kódot a szövegmezőbe, és erősítse meg.

A Hotels.com és a szállás előnyei

A Hotels.com remek ajánlatokat kínál világszerte a szállodákon. Több ezer szállodai ajánlat közül választhat. Ha menteni szeretne, regisztráljon, és hozzáférjen a titkos árakhoz. Az eredeti ár akár 25% -át is megtakaríthatja. Ezen felül minden 10 bélyeg összegyűjtésére egy ingyenes éjszakát kaphat. Mindössze annyit kell tennie, hogy alszik és élvezze a nyaralását, vagy ötvözi üzleti utakkal.

10 összegyűjtött bélyeg = 1 éjszaka ingyen

 

A Hotels.com a legjobb és legelterjedtebb internetes szállást kínálja nagyobb szállodaláncok és önellátó szállások formájában. Ezenkívül a Hotels.com olyan ügyfélszolgálati központot kínál, amely a nap 24 órájában rendelkezésre áll, és minden kérdésben segítséget nyújt.

A Hotels.com világszerte több mint 200 úticélon több mint 436 000 szálloda több mint 200 szállodájának kínálatát kínálja. Ez az ajánlat verhetetlen. A Hotels.com szállodaértékeléseket kínál, amelyek segítenek kiválasztani a megfelelő szállodát és helyet. Használja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy családjával vagy barátaival maradjon a megfelelő szállodában.

Hotels.com in Europe

Hotels.com is available in several European countries. For information about discounts in English, visit MaxiCoupon.com. For information about Hotels.com vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. Hotels.com operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk. If you are from Romania, we didn't forget for you - all what you need to know about Hotels.com vouchers, you can find on PromoCupon.ro