Trading212 kedvezmény kód akár 100 €

Trading212 kedvezmény kód akár 100 €

Akár 100 eurós bónuszt kaphat, ha ingyenesen nyit egy számlát a Trading212-nél, ha megadja a 11R4zMVs0G promóciós kódot. A Trading212 az egyik legelterjedtebb bróker Csehországban, és az egyik legalacsonyabb kereskedelmi közvetítési díjjal rendelkezik. Ez a bróker egy egyszerű innovatív alkalmazással rendelkezik, ahol mindent automatizálhat. Létrehozhatsz saját részvénytortákat, ahol mindent beállíthatsz százalékok szerint, vagy inspirálódhatsz más felhasználóktól, és naponta kaphatsz például osztalékot. Tehát hozzon létre fiókot még ma, és adja meg promóciós kódunkat az alkalmazásban.

Szerezzen bónuszt akár 100 €-ig

Csak hozzon létre egy fiókot ezen a linken keresztül

   Eddig érvényes 25.4.2024

Promo kód akár 100 €

Ha még nem használta a fenti linket, de van egy új fiókja, alkalmazza ezt a…

   Eddig érvényes 25.4.2024

  Notify me about new discounts

We will reach you about new coupons and sales at Trading212!

By subscribing you agree to the terms of privacy policy.

Tudsz egy új kedvezményről? Tudasd velünk!

Hogyan kaphat akár 100 eurós bónuszt a Trading212-nél történő számlanyitásért?

A bónusz megszerzése egyszerű, csak kattints a fenti linkre. Ez a Trading212 weboldalára vezet, ahol egyszerűen csak a Regisztrálj a részvények igényléséhez, add meg és töltsd fel a szükséges adatokat, és fejezd be a regisztrációt. Ne felejtsen el a linkünkre kattintani és beírni a fenti promóciós kódot.

Letöltheti a mobilalkalmazásukat is. A Trading 212 alkalmazást könnyen megtalálja a Google Play-en vagy az App Store-ban, illetve a weboldalukon. Az alkalmazás teljesen ingyenes. Az alkalmazás letöltése és megnyitása után kattintson a "Számlanyitás" gombra, és válassza ki a származási országot. A következő lépésben két számla közül választhatunk. Mi a "Trading 212 invest" narancssárga színt választjuk. A következő részben kiválasztjuk a bejelentkezési adatainkat, amelyeknek meg kell felelniük a biztonsági követelményeknek. A kezdeti számla beállítása után továbblépünk a "Személyazonosság ellenőrzése" részre.

Fogjuk a személyi igazolványunkat, útlevelünket vagy jogosítványunkat, és mobiltelefonunkkal készítsünk egy tiszta képet az előlapjáról és a hátlapjáról. A személyazonosságunk ellenőrzése után még pénzt kell feltöltenünk a befektetési számlánkra. És ez minden, barátaim. Miután sikeresen igazoltad és befizetted a pénzed, semmi akadálya, hogy globális vállalatok részvényeit vásárold!

bónusz-kereskedelem212

Miért a Trading212?

Számos oka van annak, hogy ezzel a brókerrel kezdjük. Ön lesz az első, aki értékeli az alacsony díjakat és felárakat, amelyeknek köszönhetően profitja még magasabb lesz. Lehetővé teszi a tőkeáttétellel és minimális befizetéssel történő kereskedést, így valóban mindenkinek lehetősége nyílik kereskedni és profitálni. Ezenkívül nagyszerű és egyszerű mobilalkalmazással és számos egyéb előnnyel rendelkezik, mint például az Ön preferenciái szerinti befektetési portfólió felépítése, valamint akár 100 eurós bónusz az alapításkor .

Pénzeszközeit az ICF védi, és további 1 millió euróig biztosított. A Trading 212 24 órás támogatást biztosít. A Trading 212 a legjobb alkalmazás az Egyesült Királyságban, és 2017 óta Németországban is az első helyet érte el.

Trading212 in Europe

Trading212 is available in several European countries. For information about discounts in English, visit MaxiCoupon.com. For information about Trading212 vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. Trading212 operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk. If you are from Romania, we didn't forget for you - all what you need to know about Trading212 vouchers, you can find on PromoCupon.ro