Wolt, a legnépszerűbb házhozszállító oldal

Használja a WOLTMIN promóciós kódot a Woltont és szerezzen 1800ft kedvezményt rendeléséhez! Hallottál már Woltról? 

Nincs kedve elmenni a boltba, vagy kedvenc üzletei már bezártak? A Wolt Market nem csak ezekre az esetekre van itt. Ez egy nemzetközi projekt az élelmiszer-szállításhoz. Előnye a kézbesítés gyorsasága és a minőségi éttermek kínálata. Próbáld ki a Woltot Budapesten ezzel a kedvezménnyel és rendelj valami finomat!

Csak kattintson a "Regisztráció" gombra a jobb felső sarokban. Ezután felugrik egy ablak, ahol Facebookon vagy e-mailben regisztrálhat. Ha Facebookon keresztül regisztrál, meg kell erősítenie a Wolt hozzáférését a profilján, ahonnan megkapja az e-mailt. Ekkor megjelenik egy kapcsolatfelvételi űrlap, amelyet Ön kitölt. A "Promóciós kód" részben megad egy kedvezménykupont és 1500ft kedvezményt kap, ami kellemesen csökkenti a rendelést.

Élelmiszert vásárolsz a McDonald's, Burger King, Biang, Pesti pipi és még sokan másokban! Élvezze a különféle ételeket, például sushit, kínai, indiai vagy thai konyhát, steakeket, leveseket, hamburgert, vagy vásároljon egészséges ebédet, salátát vagy vegán ételeket. 

A Wolt számára a legfontosabb az ügyfelek visszajelzése, amely segít kiszűrni a nem megfelelő éttermi berendezéseket. Nyugodtan vegye igénybe az ügyfélszolgálatot, ha problémája vagy kérdése van.

Hallottál már a Wolt+ előfizetésről?

 

Az étel szállítása soha nem volt még kényelmesebb. A Wolt úgy döntött, hogy olcsó szállítást kínál ügyfeleinek az Ön wolt rendeléseire, szó szerint a semmiért. Most jókedvűen rendelhet finom ételeket a közeli éttermekből, és nevetséges havi 1490 ft-t fizethet a kiszállításért. Röviden: a Wolt + klubtagság kifizetődő, még akkor is, ha havonta csak néhányszor rendelsz valami ennivalót, vagy ha napi rendszerességgel használod a Wolt futárokat. Ez az előfizetés egyszerűen egy olyan látványosság, amelyet a házhozszállítással foglalkozó ügyfelek értékelni fognak. Mind a tízen ajánljuk Önnek a promóciós kuponos csapatunkba. Ha még mindig nem győztük meg, próbálja ki a Woltot+ az első hónapban teljesen ingyenes, bármikor lemondható.

Közétett: 12.2.2023