Wolt kedvezmény kód 1800 ft

Wolt kedvezmény kód 1800 ft

Használja a G9QEBX3 promóciós kódot a Wolton és szerezzen 1800ft kedvezményt rendeléséhez! Hallottál már Woltról? Ez egy nemzetközi projekt az élelmiszer-szállításhoz. Előnye a kézbesítés gyorsasága és a minőségi éttermek kínálata. Próbáld ki a Woltot Budapesten ezzel a kedvezménnyel és rendelj valami finomat!

min. 1800 ft kedvezmény ezzel a kóddal

Használd a kupont és spórolj!

   Eddig érvényes 25.4.2024

1000 ft visszajár

1000ft cashback 7000ft-os vásárlás esetén

   Eddig érvényes 25.4.2024

30% kedvezmény akció

30% os akciós kupon

   Eddig érvényes 25.4.2024

Rendelése 15%-át visszakapja jóváíráskén

Rendeljen éttermekből délelőtt 11:00 és 20:00

   Eddig érvényes 25.4.2024

Ingyen szállítás

4000ft felett ingyen szállítás

   Eddig érvényes 25.4.2024

Wolt+

Nulla szállítási díj

   Eddig érvényes 25.4.2024

  Notify me about new discounts

We will reach you about new coupons and sales at Wolt!

By subscribing you agree to the terms of privacy policy.

Tudsz egy új kedvezményről? Tudasd velünk!

Hogyan lehet beváltani egy Wolt kedvezménykupont?

Csak kattintson a "Regisztráció" gombra a jobb felső sarokban. Ezután felugrik egy ablak, ahol Facebookon vagy e-mailben regisztrálhat. Ha Facebookon keresztül regisztrál, meg kell erősítenie a Wolt hozzáférését a profilján, ahonnan megkapja az e-mailt. Ekkor megjelenik egy kapcsolatfelvételi űrlap, amelyet Ön kitölt. A "Promóciós kód" részben megad egy kedvezménykupont és 1500ft kedvezményt kap, ami kellemesen csökkenti a rendelést.

A Wolt portál képe, ahol kedvezményeket igényelhet

Ha a regisztráció során az e-mailt választja, vagy elfelejtette kitölteni a promóciós kódot  a kezdeti űrlapon , akkor az alábbiak szerint járjon el. Miután kitöltötte kapcsolatfelvételi e-mail-címét, egy megerősítő e-mailt fog kapni, amely elvezeti Önt a Wolt.com oldalra. Itt a jobb felső sarokban a profilképeddel elérheted a profilod (először be kell jelentkezned). Most megnyílnak a beállítások, ahol a bal oldali navigációban kattintson a "Promóciós kód megadása" gombra. Itt írja be a promóciós kódot a szövegmezőbe, és erősítse meg. 

A Wolt portál képe, ahol kedvezményeket igényelhet

Honnan származik a Wolt?

A Wolt ételszállító céget Finnországban alapították, ahonnan fokozatosan terjeszkedett Európa-szerte, egészen Prágáig. A Wolt minőségi étlapjának és gyorséttermi kiszállításának köszönhetően nagy hangsúlyt fektet az elégedett vásárlókra. Weboldalak vagy mobilalkalmazások segítségével rendelhet ételt. Az ételrendelés után átlagosan fél órát vár a választott címen. Az ételszállítás időpontjának és napjának beállítási lehetőségének köszönhetően egyedülálló lehetősége van a másnapi ebéd megbeszélésére.

Milyen élelmiszereket vásárolhat a Wolt-on?

Élelmiszert vásárolsz a McDonald's, Burger King, Biang, Pesti pipi és még sokan másokban! Élvezze a különféle ételeket, például sushit, kínai, indiai vagy thai konyhát, steakeket, leveseket, hamburgert, vagy vásároljon egészséges ebédet, salátát vagy vegán ételeket. 

A Wolt számára a legfontosabb az ügyfelek visszajelzése, amely segít kiszűrni a nem megfelelő éttermi berendezéseket. Nyugodtan vegye igénybe az ügyfélszolgálatot, ha problémája vagy kérdése van.

Hogyan spóroljunk rendeléskor?

A legegyszerűbb módja a PROMOKUPON 1500ft értékű kedvezménykódunk használata, amelyet egyszer használhat fel. Meghívhat ismerősöket is , akik jóváírást kapnak a megosztott kódjával, majd felhasználhatja őket a rendelésre, és olcsóbban élvezheti az összes finomságot.

Ne felejtsen el feliratkozni a hírlevélre, hogy egyedi kedvezménykódokat, ingyenes szállítást és egyéb promóciós híreket kaphasson.  És milyen eseményekkel találkozhatsz? Például a kiszállítás árának csökkentése, egyedi éttermi kedvezmények, különféle ajándékok a kiszállítások során vagy a karácsonyi ajándékok utolsó pillanatban történő vásárlása (Utolsóként a Mall .cz-vel együttműködve). Szóval mire vársz, rendelj valamit és élvezd!

Wolt kedvezmény GYIK

Mire használhatom fel a promóciós kóddal megszerzett krediteket és mire nem?

A promóciós kód az étel futárral történő kiszállítására használható az étteremből a megadott címre. Sajnos ezek a jóváírások nem használhatók fel rendelések átvételére az étteremből (elvitelre), vagy közvetlenül az étteremben történő ételfogyasztásra. Ezek a kreditek nem használhatók fel ajándékkártyák vásárlására a Wolton.

A promóciós kódom nem működik. Mi lehet a probléma?

A promóciós kód alkalmazásával megszerzett jóváírások 14 napig érvényesek. Ha elmulasztja, ez a kedvezmény lejár, és ehhez a fiókhoz az első rendeléskor nem használhat másik promóciós kódot. Egy másik probléma az lehet, hogy elvitelre szánt krediteket próbál beváltani, amit nem tud (lásd fent).

A Wolt nem szállít a címemre. Mit kellene tennem?

Ha közel laksz a kézbesítési zóna határához, próbálj írni a Wolt ügyfélszolgálatának, és lehet, hogy kibővítik a zónát. Ellenkező esetben nem kell mást tennie, mint megadni a legközelebbi címet, ahová a Wolt szállít, és ott felvenni a rendelést. Szerencsére a Wolt folyamatosan bővíti szállítási zónáit.

Hogyan szerezhetek Wolt-kreditet?

Használjon krediteket és tokeneket, ha megosztja a promóciós kódot barátaival és családjával. Csak küldje el egyedi promóciós kódját mindenkinek, aki közel áll hozzátok. Ha nem tetszik a kód, a Wolt egyéni kódgenerálást kínál. Ha valaki az Ön kódját használja, teljesíti az első megrendelését és fizet, akkor ingyenes rendelési kiszállítási tokeneket kap, és utána vásárolhat egy finomságot. Az egyetlen hátránya  a token korlátozott érvényességi ideje . Tehát ne habozzon, és használja fel a krediteket és tokeneket, mielőtt elfogynak. 

Hogyan lehet kapcsolatba lépni a Wolttal?

Tanácsra van szüksége, vagy panaszt szeretne kezelni? Ne habozzon kapcsolatba lépni a céggel. Többféleképpen is kapcsolatba léphet a Wolttal. A támogatás csehül, szlovákul beszél, és nincs probléma az angollal.

  • Csevegés a Wolt.com oldalon, ahol az ügyfélszolgálat általában perceken belül válaszol
  • E- mail: [email protected]

A cég számlázási adatai a következők:

Antinkatu 1
FI-00100 Helsinki
Suomi, Finnország

Megjegyzés: A vállalati elérhetőségekkel kapcsolatos hivatalos információk mindig megtalálhatók a Wolt.com weboldalon.

Wolt in Europe

Wolt is available in several European countries. For information about discounts in English, visit MaxiCoupon.com. For information about Wolt vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. Wolt operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk.