CCC kedvezmények és kuponok

CCC kedvezmények és kuponok

Vásároljon minőségi CCC cipőt és beváltsa be a kedvezménykódokat.  A CCC az egyik legnagyobb cipő értékesítő és gyártó Európában, 1242 bolttal. A CCC-ben a Lasocki, Gino Rossi, Jenny Fairy,  Adidas, Puma, Reebok márkákat meg találja. Ne felejtse el kedvezményeket, ingyenes szállítást és kedvezménykódokat használni a vásárlás befejezésekor.

Szezonközi leértékelés akár 50%

Szezonközi akciók

   Csak eddig érvényes 30.4.2024

Ingyen szállítás

Ingyenes szállítás 12.900ft felett

   Eddig érvényes 25.4.2024

Kedvezményes táskák

CCC-n back to office kedvezmény

   Eddig érvényes 25.4.2024

Akciós kiegészítők és táskák

Kiárusított kiegészítők és táskák a CCC-n!

   Eddig érvényes 25.4.2024

  Notify me about new discounts

We will reach you about new coupons and sales at CCC!

By subscribing you agree to the terms of privacy policy.

Tudsz egy új kedvezményről? Tudasd velünk!

Hogyan kell alkalmazni a CCC kedvezmény kódját?

Ha alkalmazni szeretné a kedvezményes kupont, csak menjen a kosárba. A kosár oldalon a kiválasztott termékek jobb oldalán található az Összegzés, ahol az "Adj hozzá kódot vagy a CCC Klub Kártya számát" szövegre kattint, majd megjelenik egy szövegmező, amelyben beírja és alkalmazza az árengedmény kódját.

Milyen előnyei vannak a CCC Clubnak?

A tagságból származó előnyök valóban számosak. A klubba való belépés teljesen ingyenes , a regisztráció alig egy percet vesz igénybe. Ráadásul a költésekkel nő a kedvezmények és a juttatások száma. Három szint van - Standard , Silver és Gold . A legfontosabb előnyök a következők:

  • Kedvezménykód 30%-ig , amit minden évben újra megkapsz
  • Születésnapi kedvezmény kód 20%
  • Ingyenes kiszállítás
  • Áru visszaküldése nyugta nélkül
  • Számos egyéb előny 

CCC mobil alkalmazás

Az alkalmazáson keresztül a CCC-nél is vásárolhat. Ebben mindig megtalálja a lábbelik legújabb akcióit , valamint kuponjait. A letöltés másik oka, hogy 15%-os kedvezménykódot kap az első alkalmazáson belüli vásárláshoz .

A CCC cég története

A cég kezdetei a kilencvenes évek közepére nyúlnak vissza, amikor Polkowice városában megkezdte a termelést. Maga a név aztán a Cena Czyni Cuda kifejezésből keletkezett, ami fordításban annyit jelent, hogy az ár csodákat tesz, és ezt a mottót a mai napig követi a cég. A cég megalakulásától kezdve nagyon sikeres, ennek köszönhetően 2004-ben megkezdődött a külföldi terjeszkedés. Az első a sorban Csehország volt, ahol a cég a mai napig virágzik. A CCC sikeresen folytatta terjeszkedését, ma gyakorlatilag egész Európában működik, és az egyik legnagyobb cipő- és kézitáska-eladó.

CCC in Europe

CCC is available in several European countries. For information about CCC vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. CCC operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk. If you are from Romania, we didn't forget for you - all what you need to know about CCC vouchers, you can find on PromoCupon.ro