AXA kedvezmény 50%

AXA kedvezmény 50%

Használja az AXA utazási biztosítás kedvezménykódját, és takarítsa meg akár a felét. Az utas biztosítási kupon hasznos lesz, akár Európán belül, akár a világ minden tájára utazik. Biztosíthat kockázatos sportokat is.

50% kedvezmény az utasbiztosítására

Használja ki az exkluzív kedvezményt!

   Eddig érvényes 25.4.2024

  Notify me about new discounts

We will reach you about new coupons and sales at AXA!

By subscribing you agree to the terms of privacy policy.

Tudsz egy új kedvezményről? Tudasd velünk!

Utazási biztosítás az AXA-tól

Most kihasználhatja az AXA utazási biztosításának 20% -os kedvezményét. Válasszon a három Excelent, Comfort vagy Reference csomag közül. Az Excelent csomagban 5 milliárd forint összegű biztosítást fog szerezni orvosi költségek biztosítására, ideértve a balesetbiztosítást, a felelősségbiztosítást, a poggyászbiztosítást, a légi utazást és még sok minden mást. Nézze meg magad, és kattintson a felsorolt ​​kedvezmények egyikére.

Hogyan köthetsz olcsóbb utasbiztosítást az AXA-tól?

Kedvezményünkre kattintva olcsóbban köthet utasbiztosítást az AXA-tól. Válasszon három csomag közül: Kiváló, Kényelem vagy Referencia. A Kiváló csomagban 500 millió CZK összegű biztosítást köt az egészségügyi költségek biztosítására, beleértve a balesetbiztosítást, a felelősségbiztosítást, a poggyászbiztosítást, a légi utazást és még sok mást. Győződjön meg személyesen, és kattintson a felsorolt ​​kedvezmények egyikére. 

Milyen utasbiztosítást kínál az AXA?

Az AXA az utasbiztosítások széles skáláját kínálja, hogy megfeleljen az utazók különböző igényeinek, beleértve az egyéni utazások, családi nyaralások, üzleti utak, diák- és hátizsákos utak és egyebek biztosítását. Konkrétan olyan termékek lehetnek, mint az egészségügyi költségbiztosítás, a felelősségbiztosítás, a poggyászbiztosítás, a biztosítás hirtelen útlemondás esetére, a biztosítás munkahely elvesztése esetére és mások. Ezeket a termékeket úgy tervezték, hogy pénzügyi védelmet és támogatást nyújtsanak az utazás során felmerülő váratlan helyzetek esetén. Az AXA arra törekszik, hogy olyan biztosítást kínáljon, amely megfelel az utazók speciális igényeinek és követelményeinek, és nyugalmat és biztonságot nyújt számukra utazásaik során.

Mi az AXA története?

Az AXA-t 1985-ben alapították Párizsban, Franciaországban. Megalakulása óta a társaság gyorsan nőtt, és a világ egyik vezető biztosítótársaságává vált. Az AXA a biztosítási termékek széles skálájára összpontosít, beleértve az életbiztosítást, egészségbiztosítást, nem életbiztosítást, vagyonbiztosítást és még sok mást.

Az évek során a vállalat világszerte terjeszkedett, és mára több mint 60 országban van fióktelepe. Az AXA Európa és Ázsia egyik legnagyobb biztosítójává is vált. A társaság elkötelezett az innováció és a digitális fejlesztés mellett, hogy jobban kiszolgálja ügyfeleit és segítse biztosítási igényeik megoldását. Jelenleg az AXA arra törekszik, hogy a biztosítási ágazat innovációjának és technológiai változásainak élére álljon annak érdekében, hogy a legjobb szolgáltatásokat és termékeket kínálhassa ügyfeleinek. Az AXA emellett elkötelezett a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás mellett, és olyan projekteken dolgozik, amelyek segítenek egy jobb világ megteremtésében.

AXA in Europe

AXA is available in several European countries. For information about AXA vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. AXA operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk.