Temu kedvezmény kód 30%

Temu kedvezmény kód 30%

Használja ki a Temu kedvezményes kódot és élvezze a divat, kiegészítők, elektronika és háztartási cikkek nagyszerű ajánlatát. A Temu kínai webáruház kiemelkedik a rendkívül előnyös ajánlatokkal és az alkalmazásból történő kényelmes vásárlással. Már sok magyar körében népszerű, és az Aliexpress vagy a Wish webáruházak közé sorolható.

Kedvezmény kód 30%

Mentsd meg a Temu-t ezzel a nagyszerű kuponnal.

   Eddig érvényes 25.4.2024

Kuponcsomag 35 000 Ft-ig

Csak regisztráljon az alkalmazásra ezen a linken keresztül.

   Eddig érvényes 25.4.2024

  Notify me about new discounts

We will reach you about new coupons and sales at Temu!

By subscribing you agree to the terms of privacy policy.

Tudsz egy új kedvezményről? Tudasd velünk!

Hogyan válthatok be kedvezménykódot a Temuban?

Ezen az oldalon nagyon egyszerű a kedvezményes kód alkalmazása. A bevásárlókosár oldalon talál egy mezőt a kedvezménykód megadásához. Írja be a mezőbe a kedvezménykódot, majd kattintson a "Kupon beváltása" gombra. Folytassa megrendelését, és az oldalon található utasításokat követve fejezze be. Bizonyos esetekben csak kattintson a linkre, és a kedvezmény automatikusan érvényesül. Ne feledje, hogy egyes kedvezményes kódok bizonyos érvényűek, és csak bizonyos termékeknél vagy bizonyos ideig használhatók fel. Kérjük, győződjön meg arról, hogy a helyes kedvezménykódot adta meg, és az megfelel a kedvezmény igénybevételéhez szükséges összes feltételnek.

Hogyan lehet kuponokat szerezni a Temu-n?

Kedvezménykódok beszerzéséhez kattintson a fenti megfelelő linkre, és amint felkeresi az oldalt, megjelennek a lehetséges kuponok, amelyeket felhasználhat. Ez az ajánlat azonban időben korlátozott lehet, ezért célszerű azonnal igénybe venni.

screenshot-2024-03-04-at-20.17.55.png

Temuról

A kínai e-kereskedelmi óriás, a PDD Holdings gyermeke, Temu gyorsan megváltoztatta a játékot az online vásárlásban, és mélyen leértékelt árukat kínált vásárlóinak közvetlenül Kínából. Ez a cikk a történelemre, a globális terjeszkedésre és a jellegzetes üzleti modellre összpontosít, amelyek a Temu-t az e-kereskedelem élére emelték. A Temu a PDD Holdings leányvállalata, amely a jól ismert kínai online kereskedési platform, a Pinduoduo anyavállalata.

A Kajmán-szigeteken bejegyzett PDD Holdings 2023-ban helyezte át székhelyét Sanghajból Dublinba. A Temu platform először 2022 szeptemberében jelent meg az Egyesült Államokban, és gyorsan elnyerte az ország legtöbbet letöltött alkalmazásának címét. A nemzetközi elterjedésének bővítését célzó Temu 2023 februárjában indult Kanadában, amelyet a Super Bowl során feltűnő reklám kísért. A következő hónapokban terjeszkedés történt Ausztráliában, Új-Zélandon, Franciaországban, Németországban, Olaszországban és az Egyesült Államokban.

screenshot-2024-03-04-at-20.18.43.png

Miért érdemes a Temuban vásárolni?

Ha a lehető legalacsonyabb áron szeretne termékeket vásárolni, akkor a Temu a legjobb választás. Az árak ellenére a termékek sokszor szilárd minőséget képviselnek, amiről a vásárlói vélemények alapján is meggyőződhet, amelyekből a népszerűbb termékeknél több ezret is találhatunk. Tehát ha például ruhákat vagy elektronikai cikkeket szeretne vásárolni szuper áron, akkor mindenképpen javasoljuk a Temu kipróbálását. A pénztárnál elérhető kedvezményes kódok segítségével még jobb árat kaphat.

Temu in Europe

Temu is available in several European countries. For information about discounts in English, visit MaxiCoupon.com. For information about Temu vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. Temu operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk. If you are from Romania, we didn't forget for you - all what you need to know about Temu vouchers, you can find on PromoCupon.ro