EXIsport kedvezmény kód 20%

EXIsport kedvezmény kód 20%

Szerezzen kedvezményes kódokat és kedvezményeket az EXIsporthoz, és vásároljon sportruházatot kiváló áron. Ebben az e-shopban különféle kiegészítőket és sportfelszereléseket is vásárolhat. A blogon belül sok érdekes, egészséggel és sporttal foglalkozó cikket olvashatsz, és ne felejts el feliratkozni a hírlevélre, hogy ne maradj le új kedvezményekről, kedvezménykódokról.

20%-os kedvezményes kód

20% kedvezmény ezzel a kóddal akció

   Eddig érvényes 30.9.2023

20%-os kedvezményes kód Adidas

Adidas 20% kupon kód

   Eddig érvényes 30.9.2023

20%-os kedvezményes kód Nike

Nike 20% kupon kód

   Eddig érvényes 30.9.2023

Summer sale kedvezmények akár 50%

Nyári kedvezmények az eredeti ár töredékéért

   Eddig érvényes 30.9.2023

Ingyen szállítás

Ingyenes szállítás feltételei itt

   Eddig érvényes 30.9.2023

  Notify me about new discounts

We will reach you about new coupons and sales at EXIsport!

By subscribing you agree to the terms of privacy policy.

Tudsz egy új kedvezményről? Tudasd velünk!

Hogyan igényelhetek kedvezményes kódot az EXIsportban?

A kedvezmény igénybevételéhez először lépjen a kosárba. A jobb oldalon, a kiválasztott áruk listája alatt egy utalványok mezőt találunk. Írja be ide a kódot, és erősítse meg az OK gombra kattintva.

screenshot-2023-07-30-at-16.37.18.png

Milyen kedvezményeket és kedvezménykódokat kínál az EXIsport?

Az aktuális akció folyamatosan változik, azonban az akciós áruk kínálata igazán széles, az EXIsport is gyakran kínál kedvezményes kódokat, amelyek általában konkrét árukra vonatkoznak. Az akciók során olcsóbban is vásárolhat, ahol a kedvezmények gyakran meghaladják az 50%-ot. Ne felejtsen el feliratkozni a hírlevélre a legfrissebb eseményekért.

Mit találsz az EXIsport menüben?

Ahogy a neve is sugallja, ez egy e-shop sportfelszerelésekkel, de nagyon széles a választék. Több mint 280 márkát talál itt, és nem utánzatokra, hanem autentikus árukra számíthat. Az árut személyesen is megvásárolhatja az EXIsport üzletben. Ha spórolni szeretne a vásárlásain, keresse fel az akciós részt, ahol az eredeti ár töredékéért vásárolhat árut.

EXIsport in Europe

EXIsport is available in several European countries. For information about EXIsport vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. EXIsport operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk.