House kedvezmény kód 10%

House kedvezmény kód 10%

A House egy divatüzlet, ahol egy akciós kód használatával elmerülhet a minőségi ruházat világában anélkül, hogy pénztárcáját fölösleges veszteség érné. A nagylelkű kedvezmények és a végtelen választék oázisában találhat magának valamit. Hagyja magát elragadtatni a lenyűgöző ajánlatok hullámával, amelyek az elegancia és a kényelem új szintjére emelik ruhatárát. Meggyőződésünk, hogy ajánlatuk tetszeni fog, és itt megtalálja, amit keres. Áttekintésünk van az összes akciójukról, csak választania kell. Ezért ne felejtse el kihasználni kedvezményeiket és akcióikat, és fedezze fel a vásárlás örömét, ahol a kiválóság és a rendelkezésre állás kéz a kézben jár.

Kedvezmény kód 10%

Csak kattintson és iratkozzon fel a hírlevélre az oldal alján

   Eddig érvényes 25.4.2024

Legújabb akciók és kedvezmények

Válasszon kedvezményes terméket az aktuális kínálatukból

   Eddig érvényes 25.4.2024

Ingyenes szállítás

Nézze meg, hogyan kaphat ingyenes szállítást

   Eddig érvényes 25.4.2024

  Notify me about new discounts

We will reach you about new coupons and sales at House!

By subscribing you agree to the terms of privacy policy.

Tudsz egy új kedvezményről? Tudasd velünk!

Hogyan kell használni a Ház kedvezmény kódját?

A bevásárlókosár oldalon talál egy mezőt a kedvezménykód megadásához. Írja be a kedvezménykódot a mezőbe, majd kattintson a "Kupon felhasználása" gombra vagy hasonló szövegre. Ezután folytassa a megrendeléssel és fejezze be az oldalon található utasítások szerint. Ne feledje, hogy egyes kedvezményes kódok bizonyos érvényűek, és csak bizonyos termékekre vagy egy adott időszakra használhatók fel. A kedvezmény igénybevételéhez ellenőrizze, hogy a megfelelő kedvezménykódot adta-e meg, és minden feltételnek megfelel-e, mint például a kötelező regisztráció vagy a hírlevél feliratkozás. Ha a promóció nem igényli a kedvezménykód megadását, akkor a vásárlási folyamat sokkal egyszerűbb lesz, és csak rá kell kattintania az ajánlatukra.

house-fashion-sleva-vyprodej.jpgMit tudunk a House áruház történetéről?

A House egy olyan márka, amely túllép a divat határain azzal, hogy lehetőséget kínál vásárlóinak arra, hogy ruházaton keresztül fejezzék ki egyediségüket és érzelmeiket. Az utcáról és a popkultúrából merít ihletet, a House a divat játékos megközelítését hirdeti, és bátorságot ad a személyes kifejezéshez. Az LPP Group, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb, több mint 30 éves múltra visszatekintő ruhaipari vállalataként a House minőségének, innovációjának és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségének köszönhetően kiérdemelte az ügyfelek bizalmát.

A House összeköti az online/offline világot, és a termékek széles választékával kényelmes vásárlási élményt biztosít ügyfeleinek. A kínálatban kötelező darabok és divatos kiegészítők találhatók, a farmertől az ékszerig, így biztosítva, hogy a vásárlók mindent megtaláljanak stílusukhoz a House-ban.

Milyen termékeket kínál a House e-shop?

A House-ban a farmerruházat széles skáláját fedezheti fel, beleértve a klasszikus farmereket, kabátokat, szoknyákat és rövidnadrágokat, amelyeket különböző stílusú pulóverek egészítenek ki a mindennapi kényelem érdekében, modern dizájnnal. Különböző évszakokra is kínálnak kabátokat, a könnyű átmenetitől a hidegebb évszakra való meleg változatokig, valamint a különböző mintákkal és szabásokkal rendelkező pólók széles választéka minden alkalomra.

Férfi ékszereket és különféle divatos kiegészítőket is kínál, beleértve a kézitáskákat, sapkákat és sálakat, amelyek tökéletesen kiegészítik az öltözékét, és lehetővé teszik egyedi stílusának kifejezését. A House így ideális vásárlási célpontot jelent azok számára, akik nem csak az aktuális trendeket keresik, hanem az egyediségüket és életmódjukat tükröző ruhákat is.

House in Europe

House is available in several European countries. For information about House vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. House operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk.