New Balance kedvezmény akár 40%

New Balance kedvezmény akár 40%

A New Balance egy webáruház, ahol kihasználhatja a kedvezményes kódokat és akciókat, hogy egy nagyszerű tornacipőt vegyen fel, és öltöztesse fel a ruháját. Az 1905-ig visszanyúló történelmével rendelkező áruház széles és gazdag választékkal büszkélkedhet, amely nemcsak lábbeliket, hanem ruházatot és kiegészítőket is tartalmaz a sportrajongók és azok számára, akik kényelmesen és stílusosan szeretnének belevágni a napba. Akár maratoni futó vagy a kényelmes mozgás szerelmese, itt minőségi termékeket találsz, amelyek ötvözik a funkcionalitást a legújabb trendekkel. Biztosak vagyunk benne, hogy tetszeni fog a kínálatuk, és hogy itt megtalálod, amit keresel. Az összes akciójukat áttekintettük, neked csak választanod kell.

Akár 40% kedvezmény a ruházati cikkekre

Kényeztesse magát a designer ruhák jelentős kedvezményekkel

   Eddig érvényes 25.4.2024

Cipők akár 40% kedvezmény

Rendelje meg a cipőjüket ezzel a gyönyörű kedvezménnyel

   Eddig érvényes 25.4.2024

Legújabb akciók és kedvezmények

Fedezze fel új termékeiket, és legyen az elsők között, akik megvásárolhatják őke

   Eddig érvényes 25.4.2024

Ingyenes szállítás

Nézze meg, hogyan juthat ingyenes szállításhoz

   Eddig érvényes 25.4.2024

  Notify me about new discounts

We will reach you about new coupons and sales at New Balance!

By subscribing you agree to the terms of privacy policy.

Tudsz egy új kedvezményről? Tudasd velünk!

Hogyan lehet használni egy kedvezményes kódot New Balance?

A kosár oldalán talál egy mezőt a kedvezménykód megadására. Írja be a kedvezménykódot a mezőbe, és kattintson a "Kupon használata" gombra vagy hasonló szövegre. Ezután folytassa a rendelés befejezését az oldalon található utasításokat követve. Ne feledje, hogy egyes kedvezménykódok bizonyos érvényességi idővel rendelkeznek, és csak bizonyos termékekre vagy egy meghatározott időszakon belül használhatók fel. Győződjön meg róla, hogy a helyes kedvezménykódot adta meg, és hogy az megfelel minden követelménynek, például kötelező regisztráció vagy hírlevélre való feliratkozás, hogy kihasználhassa a kedvezményt. Ha a promócióhoz nem szükséges kedvezménykódot megadni, akkor a vásárlás folyamata sokkal egyszerűbb lesz, és egyszerűen rákattinthat az ajánlatukra.

Milyen termékeket rendelhetünk a New Balance?

A New Balance a lábbelik széles választékát találod, amelyek mind a profi sportolók, mind a mindennapi viselethez szükséges emberek igényeit kielégítik. A fő kategóriák közé tartoznak a futócipők, a különböző tereptípusokhoz és futóstílusokhoz tervezett modellekkel, beleértve a trail és az országúti futócipőket is. Vannak továbbá speciális modellek gyalogláshoz, edzéshez, teniszhez, golfhoz és más sporttevékenységekhez, amelyeket a maximális teljesítmény és kényelem érdekében hoztak létre.

kedvezmeny-kod-new-balance.jpgA sportcipők mellett a New Balance ruházati cikkek és kiegészítők széles választékát kínálja férfiak, nők és gyermekek számára. A ruházati kínálatban funkcionális pólók, pulóverek, leggingsek és sportfelszerelések találhatók, amelyek ideálisak a különböző sportokhoz és szabadidős tevékenységekhez. A kiegészítők között sporttáskák, hátizsákok, sapkák és zoknik találhatók. A New Balance elkötelezett amellett, hogy olyan kiváló minőségű termékeket kínáljon, amelyek nemcsak a sportteljesítményt támogatják, hanem a legújabb trendeknek is megfelelnek.

Mit tudunk a New Balance történetéről?

William J. Riley a 20. század elején alapította a vállalatot, hogy minőségi és egészséges cipőket gyártson, amelyek a jobb lábformát biztosító, lábtámasztó ívekkel rendelkeznek, és amelyek gyorsan népszerűvé váltak. 1934-ben Riley-hoz csatlakozott Arthur Hall, és együtt bővítették kínálatukat a hosszú órákat álló szakemberek számára készült egészségügyi cipőkkel. 1954-ben a cég Mr. és Mrs. Kidd kezébe került, akik bemutatták az úttörő Trackster futócipőt, amelynek egyedi hullámos talpa volt. Jim Davis 1970-ben vásárolta meg a céget, és hatalmas reklámok nélkül is fenntartotta az innováció filozófiáját. A New Balance a minőségre és a kényelemre összpontosít, azzal a céllal, hogy innovatív lábbeliket és ruházatot hozzon forgalomba anélkül, hogy élsportolóknak fizetne a promócióért, ezzel megkülönböztetve magát a versenytársaktól és fenntartva magas hírnevét a sportcipőiparban.

New Balance in Europe

New Balance is available in several European countries. For information about New Balance vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. New Balance operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk.