Sinsay kedvezmény kód 10%

Sinsay kedvezmény kód 10%

Használja ki a kedvezményeket és a kedvezmény kódokat az Sinsay oldalon. Ki nem ismerné a ma az Sinsay divat e-üzletet, amely egyedi divatot kínál nőknek, férfiaknak és gyermekeknek is. Sinsay  oldalon a kedvezmények ugyanolyan egyediek, mint a márkáik. A Sinsay kedvezményekkel vár rád!

Iratkozz fel 10% kedvezmény kód

Iratkozz fel hírlevélre és 10% kupon kódot kapsz

   Eddig érvényes 17.6.2024

Szezon közi kedvezmény akár 50%

Akár 50% kedvezmény szezonközi leárazás

   Eddig érvényes 17.6.2024

Akár 80% kedvezmény női ruhákra

Kedvezményes ruházat akár 80%

   Eddig érvényes 17.6.2024

Férfi ruhák óriási kedvezménnyel

Akár 80% kedvezmény őszi férfi ruhákra

   Eddig érvényes 17.6.2024

Gyerek ruhák akár 80% kedvezménnyel

80% kedvezmény gyerek ruhákra

   Eddig érvényes 17.6.2024

  Notify me about new discounts

We will reach you about new coupons and sales at Sinsay!

By subscribing you agree to the terms of privacy policy.

Tudsz egy új kedvezményről? Tudasd velünk!

Hogyan lehet alkalmazni a kedvezménykódot az Sinsay oldalon?

Csak válassza ki az árut, majd menjen a kosárba. Az "Ön fizetési módja" megrendelés harmadik lépésében le kell lépnünk a fizetési mód alá, ahol a következő üzenet jelenik meg: "Van kuponkódom?" illessze be a kedvezménykódot a szövegmezőbe, és váltja be. 

A kupon felhasználási feltételei

Van kedvezménykódja, de kíváncsi a használati feltételekre? Itt vannak a fő pontok:

A kupon nem átruházható

Az áru visszaküldése esetén a kedvezmény kódja nem kerül visszatérítésre

Vásárlásonként csak egy engedménykód használható

Egyes márkákra nem alkalmazható

A legstílusosabb divat rólad

Vásároljon elegáns ruhákat kedvezménnyel a Sinsay -n, ahol kedvezménykódokat és kedvezményes kuponokat is alkalmazhat. Válasszon a női, férfi vagy gyermek ruházat közül. 

Használja ki az összes ajánlatot és iratkozzon fel a hírlevélre, ahol először megismerheti a kedvezményeket és a kedvezménykódokat.

Hogyan lehet visszaküldeni az árut?

A megrendelt termékek nem felelnek meg elvárásaidnak, és ingyenes futárral szeretnéd azokat visszaküldeni?
Töltsd ki a visszaküldési űrlapot, melyt a vásárló fiókodban találod a rendeléseid részleteinél a "visszaküldési megbízás" című gomb alatt.

Csomagold vissza a termékeket az eredeti csomagolásba és mellékeld a számlát (a megrendelést megerősítő e-mail üzenetből - csatolt dokumentumból vagy a vásárló fiókodból, a rendelésed részleteiből), számla helyett mellékelheted egy papírlapon felírt rendelésednek számát. A futárnál lesz egy előre felcimzett cimke, ezzel lehet ellátni a csomagot.

Mit találhat a Sinsay menüjében?

Férfi, női és gyerekdivat széles kínálatából válogathat, a legkisebbeket is. Ám a Sinsay nemcsak ruhákat, hanem cipőket és különféle kiegészítőket is kínál, mint például hátizsák, szemüveg vagy pénztárca. Ezen kívül háztartási felszerelések közül is válogathatsz. Ez magában foglal mindent az ágyneműtől a konyhai kiegészítőkig. Ezenkívül a Sinsay rendszeresen szervez akciós rendezvényeket a szezonális árukra. Ne felejtse el megjegyezni a regisztrációkor kapott kedvezményes kódot is.

Sinsay in Europe

Sinsay is available in several European countries. For information about discounts in English, visit MaxiCoupon.com. For information about Sinsay vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. Sinsay operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk. If you are from Romania, we didn't forget for you - all what you need to know about Sinsay vouchers, you can find on PromoCupon.ro