Alza kedvezmények és kuponok

Alza kedvezmények és kuponok

Kedvezményes ár, ha kedvezményekkel és kuponokkel vásárol az Alzában. Az Alza az egyik legnagyobb online áruház. Itt alkalmazza az Alza kedvezményeket vásárlásához, és élvezze a különféle akciókat vagy ingyenes szállítást. Az Alza számítógépek, kiegészítők és fogyasztói elektronika széles választékát kínálja. Sok nem elektronikai terméket értékesítenek.

Mega Árparádé

Akár 50% kedvezmény szezonközi leértékelés

   Csak eddig érvényes 17.6.2024

Akár 40% kedvezmény mobiltelefonra

Alza kedvezmények mobiltelefonokra és kiegészítőkre

   Eddig érvényes 17.6.2024

Iratkozz fel hírlevélre kedvezményekért

Iratkozz fel a hűségprogramba további kedvezményekért

   Eddig érvényes 17.6.2024

Alza akció barkács termékekre

Akár 50% kedvezmény minden barkács termékre!

   Eddig érvényes 17.6.2024

  Notify me about new discounts

We will reach you about new coupons and sales at Alza!

By subscribing you agree to the terms of privacy policy.

Tudsz egy új kedvezményről? Tudasd velünk!

Használja ki a hallgatói rendezvények előnyeit, fedezze fel árut és nézzen új kuponokat. Különböző eseményeket, például az Alza Premium-ot kombinálhat akár 30% -os hallgatói engedménnyel. Az Alzával vásárolni érdemes, nem csak karácsonykor! Az Alza kedvezmény csak kellemesen lep meg.

Az Alza kedvezményes kupon alkalmazása

Nézze meg az egyszerű videó bemutatót, hogy gyorsan megértse, hogyan válthatja ki az Alza-kupont.

Ha kedvezményes utalványt szeretne beváltani az Alza.hu e-üzletben, akkor csak menjen a bevásárló kosárba. A „Kosár” oldalon a „Használjon kedvezményt / ajándék utalványt” felirat. A kattintás után megjelenik egy szövegdoboz, amelybe beírja a kedvezménykódot. Ezután csak kattintson az "Beszúrás" gombra, és a kupon beváltásra kerül. Használja ki az Alza kedvezménykódját, hogy pénzt takarítson meg.

Az Alza.hu portál képe, ahol kedvezményeket alkalmazhat

Alza története

Ma az Alza óriás cég a.s. 1994-ben, Aleš Zavoral kereskedő égisze alatt indult az egyetemi hallgatók garázs eladásával. A cég 1998 óta kezdte meg jelentős pozíciójának kiépítését a cseh piacon, amikor Prágában a Dělnická utcában nyitotta meg első üzletét. Az alza.cz 1999-ben a Cseh Köztársaság 5 leglátogatottabb webhelye közé került

2002 óta éves árbevételük 302 millióra nőtt, és évente gyorsan növekedett. 2006-ig a cég neve Alzasoft volt, azóta csak Alza. Az Alien Alzy-t 2008-ban alapították, és fokozatosan a legszembetűnőbb cseh vállalati kabalája lett. 2016-ban Alza elhagyta a Heureka összehasonlítót, mert állítólag manipulálta az eredményeket a Rockaway csoporthoz tartozó e-boltok, a Heureka üzemeltető érdekében. Ennek ellenére, vagy talán ennek köszönhetően, sikerült rekordot elérniük, 17 és fél milliárd koronát az idén.

Extra szolgáltatás az ügyfelek számára

Az Alza.hu valóban gondoskodik ügyfeleiről és extra szolgáltatásokat kínál számukra. Ha nem elégedett a klasszikus kétéves garanciával, akkor használja a meghosszabbított garanciát, legfeljebb 3 évre. Ezenkívül biztosítást nyújt törés vagy lopás ellen is, amelyet okostelefonjával leginkább értékelni fog. Az Alza.hu felajánlja a törött áruk azonnali cseréjét újakkal, a javítás megvárása nélkül.

Újdonság a visszavásárlási program, amelynek keretében az eladó régi termékeket cserél vevőre kedvezményes kupon formájában. Ezt követően az ügyfél új árukat érkezik a boltba, vagy beváltja az e-üzletben. Az önkiszolgáló pénztárak a tégla- és habarcsüzletekben is megtalálhatók. Ha 12:00 óráig tud rendelni, az Alza ugyanazon a napon szállítja az árut.

Hasonló Alza kedvezmények

A PromoKupon-nál kedvezményeket talál más elektronikus elektronikai üzletekre is. Ha nem akarja megvásárolni a számítógépet egy „üvöltõ alzakból”, akkor kipróbálhatja az Euronics kedvezménykódjait. Érdekes a Datart kedvezményei is. A választás a tiéd.

Alza cégek számára

Ön egyéni kereskedő, kisvállalkozás vagy nagyvállalat? Méltányos feltételeket keres, ahol egyedileg meghatározza az árakat, a paramétereket vagy a kötelezettség fizetési módját? Az Alza for Business csak itt van, csak neked. használata:

Egyedi megoldások kis- és nagyvállalatok számára

Közvetlen kapcsolat a személyes kereskedővel

B2B program jobb árlistával és egyéb előnyökkel

Jobb finanszírozási lehetőségek

Megjegyzés: A hivatalos elérhetőségeket mindig megtalálja az Alza weboldalán.

Alza in Europe

Alza is available in several European countries. For information about discounts in English, visit MaxiCoupon.com. For information about Alza vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. Alza operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk.