Petissimo kedvezmény 30%

Petissimo kedvezmény 30%

Van otthon háziállata? A Petissimo.hu egy webáruház, ahol felhasználhatja kedvezményes kódunkat, és boldoggá teheti szeretett háziállatát. Ez a webáruház minőségi termékek értékesítésére specializálódott állatbarátai számára, legyen szó kutyákról, macskákról vagy más háziállatokról. Élelmiszerek, játékok, ágyak, pórázok, nyakörvek, hámok és sok más termék széles választékát találja, amelyek kényelmessé és boldoggá teszik szőrös kedvenceiket. Tehát ne habozzon, alkalmazza a kedvezménykódot és látogasson el a Petissimo-ra, ahol mindent megtalál szőrös barátja számára!

30% kedvezmény Royal Canin

30% kedvezmény akció Royal Canin Nedves táp

   Eddig érvényes 23.5.2024

25%-os kedvezmény

25% kedvezményes kód kiemelt márkákra

   Eddig érvényes 23.5.2024

Akciós macska eledelek

Akár 50% kedvezmény macska ételekre

   Eddig érvényes 23.5.2024

Legújabb akciók és kedvezmények

Tekintse meg az aktuális ajánlatot

   Eddig érvényes 23.5.2024

Iratkozz fel és küldik a friss kuponokat

Iratkozz fel hírlevelünkre és küldünk kedvezményre jogosító online kupont

   Eddig érvényes 23.5.2024

Hűségprogram

Vásároljon akár 10% kedvezménnyel

   Eddig érvényes 23.5.2024

Ingyenes szállítás

Nézze meg, hogyan kaphat ingyenes szállítást

   Eddig érvényes 23.5.2024

  Notify me about new discounts

We will reach you about new coupons and sales at Petissimo!

By subscribing you agree to the terms of privacy policy.

Tudsz egy új kedvezményről? Tudasd velünk!

Hogyan lehet beváltani egy kedvezményes kódot a Petissimónál?

A kedvezményes kód használata ezen az oldalon nagyon egyszerű. A bevásárlókosár oldalán talál egy mezőt a kedvezménykód megadására. Írja be a kedvezménykódot a mezőbe, és kattintson a "Beváltani a kupont" gombra. Folytassa a rendelést, és fejezze be azt az oldalon található utasításoknak megfelelően. Ne feledje, hogy egyes kedvezménykódok bizonyos érvényességi idővel rendelkeznek, és csak bizonyos termékekre vagy egy bizonyos időszakon belül használhatók fel. Győződjön meg róla, hogy a helyes kedvezménykódot adja meg, és hogy az megfelel a kedvezmény igénybevételéhez szükséges követelményeknek.

petissimo-hu.png

Milyen termékeket kínál a Petissimo?

A petissimo.hu webáruház a háziállatoknak szánt finomságokat kínál. Itt olyan táplálékok széles választékából választhat, amelyek olyan táplálóak, hogy kedvence több energiával rendelkezik, mint valaha. Ha pedig olyasmit keres, amivel napközben is elszórakoztathatja kedvencét, akkor szerencséje van - a Petissimo széles választékban kínál olyan játékokat, amelyek annyira szórakoztatóak, hogy kedvence nem akar majd lemondani róluk. Kényelmes ágyakat is talál, hogy kedvence királyként érezze magát. Ha pedig szüksége van valamire a szőrzetének ápolására, itt samponokat, kondicionálókat és egyéb termékeket is vásárolhat, hogy kedvence frissnek érezze magát, és friss illatú legyen az egész otthonában.

A Petissimo története

A Petissimo 2006-ban alakult azzal a céllal, hogy mindenki számára kényelmesen megfizethető, minőségi kutyatápokat készítsen. Mindezt természetesen megfizethetőbb áron, mint amilyen termékek a hagyományos üzletekben kaphatók. Kínálatuk már önmagában is garancia: csak olyan termékek kerülhetnek a webshopba, amelyek kiváló minősége általánosan elismert, így a vásárlók nem érhetik meglepetések.

Petissimo in Europe

Petissimo is available in several European countries. For information about Petissimo vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. Petissimo operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk. If you are from Romania, we didn't forget for you - all what you need to know about Petissimo vouchers, you can find on PromoCupon.ro