Sportisimo kedvezmény akár 60%

Sportisimo kedvezmény akár 60%

Használja ki a Sportisimo e-üzletben található kedvezménykódokat és kedvezményeket. Vásároljon sportruházatot, lábbelit vagy sporteszközöket, például kerékpározást, sífutást és sílesiklást, jégkorongot vagy futást. Válasszon az Adidas, a Nike, a Puma és más márkák közül. Mindezt ingyenes szállítással használja.

Akciós pólók akár 60% kedvezmény

Akár 60% kedvezmény

   Eddig érvényes 25.4.2024

Akciós ruhák akár 50% kedvezménnyel

Kedvezményes ruhák

   Eddig érvényes 25.4.2024

  Notify me about new discounts

We will reach you about new coupons and sales at Sportisimo!

By subscribing you agree to the terms of privacy policy.

Tudsz egy új kedvezményről? Tudasd velünk!

Hogyan kell alkalmazni a kedvezménykódot?

A Megrendelés harmadik lépésében meg kell találnia a kedvezménykód kifizetésválasztó mezője alatt található mezőt. Itt felírja a kedvezményes kupont és megerősíti.

A Sportisimo minden sportoló számára alkalmas

És miért itt vásároljon? Az események itt rendszeresek és akár -80% kedvezményt is találhatnak. Használhatja az ingyenes szállítást vagy a kedvezményes kódot. Használja ki az összes előnyt klubtagként, vagy iratkozzon fel a hírlevelekre, ahol rendszeres eseményeket fog kapni.

Regisztráljon, és élvezze az összes előnyt

Legyél a Sportisimo klub egyik tagja, amelynek köszönhetően kihasználhatod előnyét. Ön automatikusan jobb árakat kap a vásárlásért. Kedvezményes vásárlásokat is kap értékesítésben, SPORTISIMO CLUB NAPOKon, vagy kedvezményes belépést biztosít sporteseményekbe és tevékenységekbe. Szeretne klub tagja lenni? Válassza ki, hogy taggá szeretnék válni.

Sportisimo in Europe

Sportisimo is available in several European countries. For information about Sportisimo vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. Sportisimo operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk. If you are from Romania, we didn't forget for you - all what you need to know about Sportisimo vouchers, you can find on PromoCupon.ro