D-Sport kedvezmények és kuponok

D-Sport kedvezmények és kuponok

Használjon kedvezménykupont vagy kedvezményeket a D-SPORT-nál, ahol sportruházatot, cipőt és egyéb kiegészítőket vásárolhat. A legjobb márkák közül választhat, mint a Nike, Adidas, Puma és még sok más. Mire vársz még? Menjen vásárolni, és ne felejtse el a kedvezményeket.

50%os kedvezménytől

Termékek minimum 50% kedvezménnyel

   Eddig érvényes 25.4.2024

Iratkozz fel és 2000ft-os kupont kapsz

Iratkozz fel hírlevelünkre és küldünk 2000ft kedvezményre jogosító kupon

   Eddig érvényes 25.4.2024

Ingyen szállítás

Ingyenes szállítás feltételei itt

   Eddig érvényes 25.4.2024

  Notify me about new discounts

We will reach you about new coupons and sales at D-Sport!

By subscribing you agree to the terms of privacy policy.

Tudsz egy új kedvezményről? Tudasd velünk!

Mi a teendő, ha nem látok 2000ft kedvezménykóddal rendelkező ajánlatot?

Szeretnél 2000ft kedvezményt kapni? Iratkozzon fel hírlevélre a D-SPORT webhely meglátogatásakor megjelenő párbeszédpanelen. Ha már véletlenül bezárta ezt a párbeszédpanelt, vagy ha nem látja, nyissa meg újra a Kasa webhelyet inkognitóablakban, és várjon néhány másodpercet, amíg újra megjelenik.

screenshot-2023-07-20-at-20.41.43.png

Hogyan lehet kedvezménykódot alkalmazni a D-SPORT-ra?

Ha kiválasztotta az árut, lépjen a kosárba. Itt a termékek alatt balra lent találja a „Kedvezményes kuponkódod” szövegmezőt, ahol megadod az akciós kódodat és megerősíted.

screenshot-2023-07-20-at-20.43.05.png

A legjobb sportruházat a D-sporttól

Ne menj máshova. Itt minden világmárkától találhat sportruházatot és lábbelit. És hogy vannak! Puma, Adidas, Nike és még sok más. Tervezi, hogy futni, biciklizni, kosárlabdázni? Nem probléma. Nálunk sokféle ruha közül válogathatsz és szinte minden sporthoz öltözhetsz. 

Ehhez használja ki kedvezményeinket, akciós kuponjainkat vagy akcióinkat, ahol jelentős összegeket spórolhat meg. Ne feledkezzünk meg a Black Friday- ről sem , ahol sportruházatra és cipőkre találhatsz érdekes kedvezményeket. Ha pedig ingyenes szállítást szeretne, lépje túl a megadott limitet, és nem kell fizetnie a szállításért! Legfőbb ideje elkezdeni kalóriát égetni a D-Sport segítségével.

D-Sport in Europe

D-Sport is available in several European countries. For information about D-Sport vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. D-Sport operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk.