eBay kedvezmény akár 90%

eBay kedvezmény akár 90%

Vessen egy pillantást az eBay által kínált kedvezményekre itt. Ebben a boltban vásárolhat termékeket a világ minden tájáról, újat és használtat is. Vannak nagyon olcsó termékek Kínából, amelyeket érdemes megvenni. Ezenkívül eBay-en eladhat is, tehát ha nem használ néhány dolgot és értéke van, akkor gyorsan megszabadulhat tőlük, és ugyanakkor extra pénzt is kereshet.

Kedvezmények akár 90% -ig

A Napi ajánlat kategória hatalmas kedvezményeket kínál!

   Eddig érvényes 17.6.2024

Női ruházat árengedmény akár 78%

A nők ruhák kedvezményei az eBay-en

   Eddig érvényes 17.6.2024

  Notify me about new discounts

We will reach you about new coupons and sales at eBay!

By subscribing you agree to the terms of privacy policy.

Tudsz egy új kedvezményről? Tudasd velünk!

Hogyan lehet használni az engedménykódot az eBay-hez?

Az engedménykód használatához regisztrálnia kell az eBay-en és a PayPal-fiókjához kapcsolódó fiókkal kell rendelkeznie. Ezután, ha kedvezményes kupont kap, áruk rendelésekor felhasználhatja. Előnye az is, hogy az eladó teljes egészében megkapja a fizetést, így az árengedményt közvetlenül az eBay biztosítja.

Az eBay-ről

A világhírű internetes üzleti portálon valóban mindent megvásárolhat. Lehetőség van gyűjthető tárgyak, ruhák, elektronika, autók és még sok más vásárlására. Az eBay-en keresztül vásárolhat és eladhat. Tehát ha otthon van olyan értékes dolog, amely már elvesztette az Ön számára a használatát, itt könnyen megszabadulhat tőlük, és mégse veszít pénzt.

Itt új és használt áruk is megvásárolhatók. Az áruk szokásos eladása mellett az Ebay online aukciót is kínál, ahol a terméket eladják annak, aki a legmagasabb összeget kínálja.

Hogyan lehet kapcsolatba lépni az eBay-mel?

Ha nem biztos benne, hogy az eBay portálon valami szerepel, olvassa el a részletes utasításokat itt. Ha ezek az oldalak sem tanácsot adtak neked, küldjön egy kérdést az eBay alkalmazottaihoz az utasítások oldalon található űrlap felhasználásával.

eBay in Europe

eBay is available in several European countries. For information about discounts in English, visit MaxiCoupon.com. For information about eBay vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. eBay operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk. If you are from Romania, we didn't forget for you - all what you need to know about eBay vouchers, you can find on PromoCupon.ro