Akkuk kedvezmények és kuponok

Akkuk kedvezmények és kuponok

Kedvezményes ár, ha kedvezményekkel és kuponokkal vásárol a Akkuk-on. Itt találja az Akukk kedvezményeket vásárlásához és a különféle akciókat vagy ingyenes szállítást.

Folyamatos akár 50% akció

Folyamatos kiárusítás minden eszközre az Akkukon

   Eddig érvényes 17.6.2024

Iratkozz fel hírlevélre kedvezményekért

Iratkozz fel hírlevélre a lap alján

   Eddig érvényes 17.6.2024

  Notify me about new discounts

We will reach you about new coupons and sales at Akkuk!

By subscribing you agree to the terms of privacy policy.

Tudsz egy új kedvezményről? Tudasd velünk!

Az Akkuk kedvezményes kuponok alkalmazása

Ha kedvezményes utalványt szeretne beváltani az Akkuk.hu e-üzletben, akkor csak menjen a bevásárló kosárba. A „Pénztárhoz” oldalon a „Ha rendelkezünk kuponkóddal, azt itt adjuk meg.” felirat. Alatta szövegdoboz, amelybe beírja a Kuponkód-od. Ezután csak kattintson az "Kupon beváltása" gombra, és a kupon beváltásra kerül. Használja ki az Akkuk kedvezménykódját, hogy pénzt takarítson meg.

Akkuk bemutatkozója:

"Partnerünk a német GISEKE cég egy 1990 óta működő vállalat, amely mind a kiskereskedelmet, mind a nagykereskedelmet ellátja eredeti és utángyártott magas minőségű akkumulátorokkal, elemekkel, töltőkkel és kiegészítőkkel Németországban valamint Európában. 2005-ben az Akkukirály Kis- és Nagykereskedés kezdte meg a hazai forgalmazást, majd 2006 októberétől az Akkuk.hu KFT. vette át a magyarországi képviseletet. 2011-től megkezdtük Magyarországon Powery saját márkás termékek forgalmazását. 2021 nyarán egy tágasabb, praktikusabb új helyre költöztünk."