Tescoma kedvezmény -25%

Tescoma kedvezmény -25%

Jól jön a Tescoma konyhai kellékeket tartalmazó e-shop kedvezményei . A Tescoma egy márkaüzlet konyhai és háztartási cikkekkel, amelyek kiemelkednek minőségükkel és innovatív javítóanyagaikkal, amelyek megkönnyítik és kellemesebbé teszik az Ön munkáját. Termékeik a cseh konyha klasszikus berendezései közé tartoznak. Az alábbiakban megtalálja a legfrissebb és rendszeresen frissített kedvezményeket és kedvezménykódokat.

20-25% kedvezmény mindenre

Akciós termékek

   Eddig érvényes 23.5.2024

Iratkozz fel hírlevélre 10% kedvezmény

Iratkozz fel hírlevélre 10% kedvezményért

   Eddig érvényes 23.5.2024

Klub tagság további kedvezményekért

Csatlakozz a Tescoma klubhoz további kedvezményért

   Eddig érvényes 23.5.2024

  Notify me about new discounts

We will reach you about new coupons and sales at Tescoma!

By subscribing you agree to the terms of privacy policy.

Tudsz egy új kedvezményről? Tudasd velünk!

*A kedvezményes kódok nem érvényesek a kedvezményes, védőfelszerelésekre és ajándékutalványokra. 

Hogyan kaphatok 10%-os Tescoma kedvezménykódot?

Csak iratkozzon fel a hírlevélre a Tescoma webhelyén felugró ablak segítségével. Ha a kedvezményünk nem működik, kérjük, látogassa meg oldalunkat inkognitóablakban, és kattintson a kedvezményünkre. 

Milyen előnyökkel jár a Tescoma klubtagság?

Hogyan működik az új program? Minden üzletben  és az e- shopban történő vásárlás után a termék árának 3%-át kapod vissza pontok formájában  . 

És milyen egyéb előnyöket kapsz?

  • akciós árak csak tagoknak
  • Az üzletekben vásárolt termékeket indoklás nélkül 2 héten belül kicserélheti , e-shopban történő vásárlás esetén pedig egy hónapon belül visszaküldheti .
  • minden vásárlását és nyugtáját megtalálja az ügyfélfiókjában. Szabadulj meg a nyugtáktól! 

Hogyan kell alkalmazni a Tescoma kedvezménykódot? 

Nem tudja, hogyan használja fel a Tescoma kedvezménykupont? Íme egy rövid bemutató. A kosárban a Kedvezményes kupon vagy ajándékutalvány beváltása szöveg alatt a Kupon vagy ajándékutalvány beszúrása mezőt találja. Írja be ide a kupont, majd nyomja meg az Alkalmaz gombot az alkalmazáshoz. Most bekerül a kupon, és a vásárlás még olcsóbb!

A Tescoma története

A Tescoma márka a konyhai eszközök szinonimájává vált, a maga idejében a Baťához hasonlóan, ha cipőkről van szó. A Tescoma mindig is cseh cég volt. A konyhai eszközök értékesítése mellett saját áruk fejlesztésével foglalkozik. Számos Tescoma termék kapott világszabadalmat, és sok közülük rangos formatervezési díjat nyert. A cég alapítása óta eltelt 20 év alatt a cseh és a szlovák piac első számú helyévé váltunk.

Tescoma in Europe

Tescoma is available in several European countries. For information about discounts in English, visit MaxiCoupon.com. For information about Tescoma vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. Tescoma operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk.