Kiwi kedvezmények és kuponok

Kiwi kedvezmények és kuponok

Akciókat és kedvezményes kuponokat kaphat Kiwi-ben (korábban Skypicker) a legjobb ajánlatok vásárlásához. A Kiwi egy online jegyárusító, amely egyedi repülési kombinációkat talál megtakarítás céljából. Használhatja a Multicity funkciót vagy a kedvezményes jegyeket is álmai nyaralásának megtakarításához.

Utazzon több városba egy csomaggal

A Feature Nomad kényelmes több városos utat tervez Önnek

   Eddig érvényes 24.3.2023

Repülőjegyek Londonból, 100 eurótól

Menjen vissza Londonból Tel-Avivba hihetetlen 100 euróval

   Eddig érvényes 24.3.2023

Repülőjegyek Londonból, 25 eurótól

Menettérti jegyek Londonból Barcelonaba csodálatos 25 eurótól

   Eddig érvényes 24.3.2023

  Notify me about new discounts

We will reach you about new coupons and sales at Kiwi!

By subscribing you agree to the terms of privacy policy.

A Skypicker eredeti nevű kiwit Brnoban alapították, és ez az egyik legértékesebb cseh induló vállalkozás. Jegyeiket az egész világon értékesítik. A Kiwi használata különösen akkor hasznos, ha ugrórepülésekre törekszenek, ahol kereső motoruk kombinálhatja a különböző tehergépjármű-társaságok járatait, valamint azok kombinációit, akik hivatalosan nem működnek együtt.

Nem kell aggódnia a különféle légitársaságokkal történő transzferek miatt. Ha elmulaszt egy csatlakozó járatot, a Kiwi ingyenes jegyet biztosít Önnek a rendeltetési helyére következő következő járatra.

Hogyan lehet használni a promocode-t a Kiwi-n?

Ha olyan promóciós kódot kapott, amelyet Kiwi különféle események során adhat ki, egyszerűen alkalmazhatja. A jegy fizetésekor kattintson a "Szeretné használni a promóciós kódot?" mint az alábbi képen:

A Kiwi.com promóciós kód 1. lépése

Ezután megjelenik egy mező, ahol beírhatja és beválthatja a promóciós kódot az "Alkalmazás" gombbal:


A Kiwi.com promóciós kódjának 2. lépése

A Kiwi.com-ról

A legismertebb cseh repülőjegy-kereső, a Kiwi.com. Ez egy milliárd induló vállalkozás. A Kiwi.com átutalási garanciát kínál, amely járat késése esetén fedezi a rendeltetési helyre történő szállítás költségeit. Javasoljuk, hogy olvassa el a jótállás feltételeit ezen az oldalon.

Utazzon a legtöbb úticélra egy út során több célállomásra

A Nomad az utazók számára lehetőséget kínál arra, hogy az új algoritmusnak köszönhetően több célállomásra megvásárolja a legkedvezőbb jegyeket. Tehát lehetősége van megtervezni a legkedvezőbb járatot Prágából Olaszországba, majd Franciaországba, Amerikába és vissza Prágába. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja az első utazást, a többi úticélban eltöltött napok számát és végül az utat. Ez elég egyszerű és sok pénzt és időt takarít meg. Nem fog zavarni egy hosszú keresés a Nomad használatával.

Hogyan lehet kapcsolatba lépni Kiwivel?

Szüksége van tanácsra vagy igényre? Ne habozzon kapcsolatba lépni a céggel. Számos módon léphet kapcsolatba a Kiwivel. kapcsolatfelvételi űrlap

Kiwi külföldön

A kivi kedvezményes ajánlatok külföldön is elérhetők. A szomszédos Szlovákiában az összes Kiwi kedvezmény megtalálható a PromoKupon.sk oldalon. AA Kiwi angol nyelvű engedményeiről a MaxiCoupon oldalon talál információkat.

Kiwi in Europe

Kiwi is available in several European countries. For information about discounts in English, visit MaxiCoupon.com. For information about Kiwi vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. Kiwi operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk. If you are from Romania, we didn't forget for you - all what you need to know about Kiwi vouchers, you can find on PromoCupon.ro