Bolt kedvezmények és kuponok

Bolt kedvezmények és kuponok

Írja be a K92L8 promóciós kódot Bolt-ban és kap egy ingyenes utazást. A Bolt-nak átnevezett Taxify egy mobilalkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy taxit hívj olyan egyszerűen, mint az Uber-t. Szerezd meg ezt az első osztályú, legfeljebb 1000 Ft-os árengedményt ezzel a különleges promócióval. Ha az ár magasabb, akkor csak a különbséget kell fizetni.

  Notify me about new discounts

We will reach you about new coupons and sales at Bolt!

By subscribing you agree to the terms of privacy policy.

A Discounter helyetted találja meg a kedvezményeket!!

Chrome bővítmény, minden kedvezményt egy érintésre.

Hogyan működik a Bolt?

Egyszerű, mint egy pofon. A Bolt-ot ugyanúgy használják, mint az eredeti Taxify. Először válasszon egy olyan autót, amely megfelel az Önnek az árnak és a kényelemnek megfelelő, majd válassza ki a tartózkodási helyét, és megrendelje a pick-upot. Ezután csak kövesse az illesztőprogramot a térképen, amely hozzád fog érkezni. Értékelheti a járművezetőket, és automatikusan fizethet az utazásért az alkalmazásban. Az illesztőprogram kiválasztásához a visszajelzést is felhasználhatja.


Ha üzleti utazást tervez, csak nyomja meg az alkalmazás egyik gombját az üzleti útra való váltáshoz! Nem lehetne könnyebb. Fizethet készpénzzel vagy hitelkártyával. 

Hogyan válthatjuk be a kedvezménykódot?

Töltse le a mobilalkalmazást. A Bolt kinyitása után rá kell kattintania a profilikonra a bal felső sarokban. Ezután egy legördülő menü jelenik meg, ahol megtalálja a "Promóciós kód" fület, amelyre kattint. Ezután megkapja az utolsó ablakot, amelyben megadja a kedvezménykódot és beváltja azt


Csavar külföldön

A Bolt árengedményei külföldön is elérhetők. A szomszédos Szlovákiában az összes Bolt-engedmény megtalálható a PromoKupon.com oldalon. A Bolt kedvezményekkel kapcsolatos angol nyelvű információkért folytassa a MaxiCoupon webhelyen.

Bolt in Europe

Bolt is available in several European countries. For information about discounts in English, visit MaxiCoupon.com. For information about Bolt vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. Bolt operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk.