Pelikan kedvezmények és kuponok

Pelikan kedvezmények és kuponok

Használja ki a Pelikán kedvezményes kupon előnyeit és takarítson meg a jegyen. Megrendeléskor csak írja be a kedvezménykódot. A Pelikán utazást kínál a világ minden tájára és szállást is vásárolhat vagy autót is bérelhet, például reptéri transzfert.

Akciós utak

Akciós utak a Pelikánon

   Eddig érvényes 17.6.2024

  Notify me about new discounts

We will reach you about new coupons and sales at Pelikan!

By subscribing you agree to the terms of privacy policy.

Tudsz egy új kedvezményről? Tudasd velünk!

Hogyan kell alkalmazni a Pelikán kedvezményt és kedvezményt?

Nem biztos benne, hogyan válthatja be a kedvezménykódot? Nézze meg a videót, hogy megnézze, hogyan működik.

<iframe width="670" height="402" src="https://www.youtube.com/embed/R1nudALqScM" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

A kedvezménykódot csak a megrendelés harmadik lépésében írja be a fizetéssel együtt. A "Megrendelés összefoglalása" mezőben látnia kell egy árengedmény-kupon bevitelére szolgáló négyzetet. A kedvezmény alkalmazása után a megrendelés összefoglalása a következő képen látható.

Pelikán.cz kedvezmény - kupon alkalmazás

Részletek a -6000 ft kedvezménykódhoz

A feltüntetett kedvezménykód nem feltétlenül vonatkozik minden légitársaságra. A legtöbb esetben azonban alkalmazható. Ugyanakkor a jegyet nem kell levonni a teljes 6000 ft-nál, a konkrét kedvezmény a megrendelésben szereplő foglalási díj összegétől függ. Az esemény részletes feltételeit közvetlenül a Pelican határozza meg.

Kellemes repülést kívánunk Önnek a Pelikánnal, aki már több mint 320 000 elégedett ügyféllel foglalkozik.

Hogyan lehet megtakarítani az utazást?

Csak kövesse több szabályt, és megtakaríthat járaton és szálláson. Jellemzően ez a First Minute és a Last Minute jegyek vásárlása. Hogyan szerezheted meg ezeket a jegyeket? Csak feliratkozik a hírlevélre, kövesse oldalunkat, vagy válassza a Pelikán weboldalon az Akciójegyek menüpontot.

Ezen felül ajánlatunkban megtalálhatja a legjobb és legolcsóbb jegyeket minden hónapban. Ha több célállomásra kíván utazni, akkor használja az alább ismertetett Multicity szolgáltatást. Ne felejtsd el utazási biztosítást szerezni!

Különleges járatok csak Pelikánból

Minden nap több mint 300 akciójegy található a világ különböző pontjaira. Repülhet Csehországból, Lengyelországból, Ausztriából vagy Németországból. Ez elég egyszerű. A legjobb akciójegyek általában a többi ország repülőteréről származnak. Ezért az egyéni utazás sokkal olcsóbb, mint az utazási irodák használata. Tehát ne várjon feleslegesen, és repüljen Malmóba, Milánóba, Londonba, Budapestbe vagy Glasgowba.

Utazzon a lehető legkedvezőbb módon egy úton több úti célhoz

A Multicity lehetőséget kínál az utazók számára, hogy egy új algoritmusnak köszönhetően megvásárolják a legkedvezőbb jegyeket több úti célra. Hasonló lehetőséget kínál Kiwi. Egyedülálló lehetőség a legkedvezőbb járat megtervezésére Prágából Spanyolországba, majd Olaszországba, Törökországba és vissza Prágába. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja az első utazást, a többi úticélban eltöltött napok számát, és végül az utat. Ez elég egyszerű és sok pénzt és időt takarít meg. Pelikan lerövidíti a hosszú járatkeresés problémáit.

A Pelikán.hu segítségével körülnézhet a világon. Ennek előnye különösen a cseh telefonvonal, ahol választ találhat kérdéseire, vagy komplikációk esetén megoldhatja a légitársaság problémáját. A kedvezményeknek köszönhetően megtakaríthatja a foglalási díjat, amely a jegy árának nagy része. Vagy fedezze fel a speciális repülőjegyeket vagy olcsó repülőjegyeket.. Olcsóan utazhat!

Hogyan lehet kapcsolatba lépni Pelikánnal?

Szüksége van tanácsra vagy igényre? Ne habozzon kapcsolatba lépni a céggel. Számos módon léphet kapcsolatba a Pelikánnal.

E-mail: légitársasá[email protected]

E-mail: [email protected]

Megjegyzés: A pelikán weboldalon mindig talál hivatalos információkat a társaságról.

Pelikan in Europe

Pelikan is available in several European countries. For information about Pelikan vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. Pelikan operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk.