Invia kedvezmények és kuponok

Invia kedvezmények és kuponok

Használja ki az akciókat és a kedvezménykódokat az INVIA túrákhoz. Vásároljon Invia last minute túrákat, és takarítson meg pénzt. Az Invia nyári vakációt kínál a tenger mellett, valamint téli síelést az Alpokban. Ez a legnagyobb cseh utazásszervező, amely garantálja a kedvezményeket és a legalacsonyabb árakat. Több mint 300 utazási iroda közül választhat.

  Notify me about new discounts

We will reach you about new coupons and sales at Invia!

By subscribing you agree to the terms of privacy policy.

A Discounter helyetted találja meg a kedvezményeket!!

Chrome bővítmény, minden kedvezményt egy érintésre.

Hogyan válthatjuk be az Invia kedvezménykódot?

Az Invia kedvezményes utalványának beváltásához görgessen lefelé és vásároljon utat. A túra teljes árának a alatt megtalálja a "Ajándékutalvány beváltása" elemet, és rákattintva megnyílik a szövegmező, ahol beírja a kedvezményes utalványt.

Az Invia.cz képe, ahol kedvezményeket alkalmazhat

Last Minute túrák Invia

Az Invia.hu az egyik legnagyobb internetes utazási iroda. Túrákat kínál több mint 300 utazási irodából. Az utazási irodák túrája minden esetben bebizonyosodott és biztosított.


Az Invia kedvezménnyel utazhat olyan utazási irodákon keresztül, mint a ČEDOK, az Alexandria, a Firo turné és még sok más. Az Invia képviselteti magát Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban és Magyarországon. Az Invia 2000 óta jelen van a piacon, és ügyfeleik 98% -a számol be elégedettségről.


Az utazási iroda portfóliójában kedvezményes kuponokat használhat. Mindenki választhat a túrák széles választékából. Válasszon lakossági vagy sporttúrák, síutak, hétvégék és más lehetőségek közül. Használja ki az first és a last minute túrák kedvező árait, ahol megtakaríthat. Az Invia lehetőséget kínál jegyek vásárlására. Ha idősebb vagy, használhat nagyon népszerű túrákat az idősek számára. Ideje vásárolni egy utat és élvezni egy jól megérdemelt nyaralást.Mit csomagoljon még nyaralásához?

Ne felejtse el magában foglalni az utazási biztosítást is, amelyet az AXA-n keresztül kedvezménykóddal rendezhet. Ha utazást foglal le szállítás nélkül, Flixbusszal érheti el. Nagyobb városokban alternatív Bolt taxi szolgáltatás elérhető olcsó szállításhoz, promóciós kóddal. Ez gyakran előnyösebb, mint egy autó kölcsönzése vagy a helyi tömegközlekedés feltételeinek tanulmányozása. De legfőképpen, ne felejtsd el elcsomagolni a jó hangulatot. :-)


Tipp: legalacsonyabb ár garancia - Vásároljon ugyanolyan vagy alacsonyabb áron, mint egy utazási vagy kedvezményes portál


Invia külföldön

Az Invia kedvezményes ajánlatok külföldön is elérhetők. A szomszédos Szlovákiában megtalálhatja az összes Invia árengedményt a PromoKupon.sk oldalon. 

Invia in Europe

Invia is available in several European countries. For information about Invia vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. Invia operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk.