Tesla Motors kedvezmények és kuponok

Tesla Motors kedvezmények és kuponok

Kedvezmény autóra? Elég gyakori a Tesla Motorsnál. Vásárolja meg új, elektromos árammal működő Teslát, és spóroljon 170-340 ezer ft-t ezzel a promóciós kóddal! A Tesla összekapcsolja az álmokat a valósággal, és olyan jövőt teremt, amelyet szó szerint a volán mögé lehet tartani. A 3, Y, X jelzésű legjobb elektromos autómodelleket kínálja a leggyorsabb és legfényűzőbb S Plaid modellig. Az autók azonban nem állnak meg itt, innovatív napelemeket és Powerwall otthoni akkumulátorokat is kínálnak.

Mindenki számára, aki hozzá szeretne járulni egy fenntarthatóbb jövőhöz, miközben egy életen át élvezi az utazást, a Tesla a megfelelő hely. A kedvezménykód használatával most még vonzóbb az elektromobilitásra való átállás. Az autók kiváló irányíthatóságukkal, nagy hatótávolságukkal és Elon Musk víziójával fognak örömet szerezni, amely minden részletében meglátszik.

340 000 Ft discount on Model S or X

...

   Eddig érvényes 17.6.2024

170 000 Ft discount on Model 3 or Y

...

   Eddig érvényes 17.6.2024

  Notify me about new discounts

We will reach you about new coupons and sales at Tesla Motors!

By subscribing you agree to the terms of privacy policy.

Tudsz egy új kedvezményről? Tudasd velünk!

Milyen autómodelleket kínál a Tesla?

  1. Y modell: Ez a modell egy kompakt SUV, amelyet először 2020-ban mutattak be. Az Y modellt magas szintű biztonság, tágasság, kényelem és nagy hatótávolság jellemzi. Kialakítása a Model 3-ra épül, de nagyobb belső teret és rugalmasságot kínál, beleértve az opcionális harmadik üléssort is.
  2. 3. modell: Ez a Tesla legkedvezőbb árú modellje, amelyet 2017-ben mutattak be. A „Trojka” egy kompakt szedán, amely kiváló hatótávot, biztonságot és teljesítményt kínál. Árának és tulajdonságainak köszönhetően a világ egyik legkelendőbb elektromos autója.
  3. Model S: Ez a modell egy luxuslimuzin, amelyet először 2012-ben mutattak be. A Model S a Tesla modellek közül a leghosszabb hatótávval, nagy teljesítménnyel és prémium belsővel rendelkezik. 2021-ben a Model S jelentős arculatváltáson esett át, amely új belső teret és továbbfejlesztett választékot tartalmazott.
  4. Model X: Ez egy luxus SUV, amelyet 2015-ben mutattak be. Az X modell a függőlegesen nyíló "sólyomszárnyú" ajtóiról és a tágas, tágas belső térről ismert. A Model X kiváló hatótávolságot és teljesítményt is kínál.

Fontos megjegyezni, hogy minden Tesla modellnek van néhány közös jellemzője, mint például az önvezetés lehetősége (autopilot), a magas szintű biztonság és a Supercharger állomásokon történő gyorstöltés lehetősége.

nő-használó-okostelefont-feltöltő-elektromos-autó-2023-04-07-16-09-11-utc.jpg

Mekkora a Tesla elektromos autók maximális hatótávolsága?

A különböző Tesla modellek maximális kínálata 2023-ban a következő:

S modell: 405 mérföld (651 km)

Model 3 Standard: 358 mérföld (576 km)

Model X: 348 mérföld (560 km)

Mit tudunk a Tesláról?

A Tesla, Inc.-t, eredeti nevén Tesla Motors, 2003-ban alapította egy mérnökcsoport, köztük Martin Eberhard és Marc Tarpenning. Céljuk az volt, hogy megmutassák a világnak, hogy az elektromos autók nemcsak fenntarthatóbbak, de jobbak is, mint a hagyományos belsőégésű motoros autók.

Elon Musk, aki ma a Teslával a legszorosabb kapcsolatban áll, 2004-ben csatlakozott a céghez elnöki poszton, majd később vezérigazgatója lett. Az első modell, amelyet a Tesla piacra dobott, a Roadster sportautó volt 2008-ban. Ez az autó úttörő volt, mivel ez volt az egyik első sorozatgyártású elektromos autó, amelynek hatótávja több mint 200 mérföld (körülbelül 322 km) volt egyetlen töltéssel.

2012-ben a Tesla bemutatta a Model S-t, egy elektromos luxusautót, amelyet nagyra értékeltek hatótávolságáért, teljesítményéért és biztonságáért. A Model S volt az első autó, amelyet a Tesla teljesen önállóan tervezett és épített.

Ezt követte a Model X, egy 2015-ben piacra dobott luxusterepjáró. Leghíresebb jellemzője a függőlegesen nyíló "sólyomszárnyú" ajtók. 2017-ben a Tesla nevét Tesla Motorsról Tesla, Inc.-re változtatta, hogy tükrözze az autóiparon túli kibővült üzletágát, beleértve a napenergia- és tárolási megoldásokat is.

Ugyanebben az évben mutatkozott be a Model 3, egy megfizethetőbb szedán, amely az elektromos autókat szélesebb közönséghez kívánta juttatni. Ez a modell a világ egyik legkelendőbb elektromos autója lett. 2019-ben a Tesla bemutatta a Model Y-t, egy kompakt SUV-t, valamint első kisteherautóját, a Cybertruck-ot.

Ma a Tesla a világ egyik leghíresebb és legsikeresebb elektromos autógyártója, jelentős részesedéssel rendelkezik a globális elektromos autók piacán.

Tesla Motors in Europe

Tesla Motors is available in several European countries. For information about discounts in English, visit MaxiCoupon.com. For information about Tesla Motors vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. Tesla Motors operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk. If you are from Romania, we didn't forget for you - all what you need to know about Tesla Motors vouchers, you can find on PromoCupon.ro