Agoda kedvezmények és kuponok

Agoda kedvezmények és kuponok

Fedezze fel az Agoda legújabb kedvezménykódjait és kedvezményeit. A világ egyik legnagyobb szállásadója. Az olyan cégekhez képest, mint a Booking vagy az Airbnb, gyakran kedvezőbb árai vannak, és a regisztráció után azonnal megkapott kuponok mellett felhasználhatja például a kiválasztott tartózkodásokra kapott cashback-et is. Az Agoda VIP hűségprogram részeként további extra kedvezménykódokat és kedvezményeket kaphat. Bronz tagként kezd, és fokozatosan platina taggá válhat, és így a maximális összeget spórolhatja meg minden tartózkodáson.

Kuponok és kedvezmények

Folyamatos kedvezmények

   Eddig érvényes 17.6.2024

  Notify me about new discounts

We will reach you about new coupons and sales at Agoda!

By subscribing you agree to the terms of privacy policy.

Tudsz egy új kedvezményről? Tudasd velünk!

Hogyan kell kedvezménykódot alkalmazni az Agoda-nál?

Amint regisztrál az Agoda-n belül, kuponokat kaphat. A menü tetején, az alábbi képen látható. Ezután egyszerűen válassza ki a legmegfelelőbb kedvezménykódot, és az automatikusan bekerül a kosarába.

screenshot-2023-09-14-at-11.25.59.png

Az Agoda-ról

Az Agoda egy nemzetközi online utazási iroda, amely elsősorban szállodák, repülőjegyek és egyéb utazással kapcsolatos szolgáltatások foglalására szakosodott. A céget 1998-ban alapították, és jelenleg az egyik vezető platform ezen a területen. Az Agoda a Booking Holdings része , amely az egyik legnagyobb szereplő az online utazási piacon.

Földrajzi elérés

Az Agoda világszerte kínál szolgáltatásokat, különös tekintettel az ázsiai piacra. Platformja több nyelven elérhető, és fizetési lehetőségek széles skáláját kínálja, lehetővé téve, hogy különböző kultúrájú és földrajzi helyről érkező ügyfeleket érjen el.

Szolgáltatási portfólió

Bár az Agoda elsősorban a szállodafoglalásokról ismert, szolgáltatásai kiterjedtek a repülőjegyekre, nyaralásokra, tevékenységekre és még az utasbiztosításra is. A cég emellett elkötelezett a szálláshelyek részletes értékelése és értékelése mellett, hogy segítse ügyfeleit a döntéshozatalban.

Technológia

Az Agoda erős technológiai hátteréről ismert, amely magában foglalja az árak optimalizálását és az ajánlatok személyre szabását szolgáló algoritmusok használatát. A weboldalt és a mobilalkalmazásokat a lehető legfelhasználóbarátabbra terveztük, amely magában foglalja az egyszerű keresést, az egyszerű navigációt és a gyors foglalási folyamatot.

Hűségprogram

Az Agoda hűségprogramot is kínál, amelynek célja, hogy a visszatérő ügyfeleket különféle előnyökkel és kedvezményekkel jutalmazza. A program gyakran tartalmaz egy pontrendszert, ahol a felhasználók pontokat gyűjthetnek minden egyes foglalásuk után, majd ezeket a pontokat kedvezményekre vagy egyéb előnyökre válthatják be.

Agoda in Europe

Agoda is available in several European countries. For information about Agoda vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz.