Tirendo kedvezmények és kuponok

Tirendo kedvezmények és kuponok

Szerezzen kedvezményeket és kedvezményes kuponokat a Tirendo oldalon. Ez az online áruház abroncsok, komplett keréktárcsák, felnik, motorkerékpárok és ipari vagy speciális járművek gumiabroncsainak széles választékát kínálja. 

 

Folyamatos akciók

Kiárusított termékek

   Eddig érvényes 25.4.2024

Ingyen szállítás

Ingyenes szállítás feltételei itt

   Eddig érvényes 25.4.2024

  Notify me about new discounts

We will reach you about new coupons and sales at Tirendo!

By subscribing you agree to the terms of privacy policy.

Tudsz egy új kedvezményről? Tudasd velünk!

Hogyan használjunk Tirendo kedvezménykódot?

A kosárba helyezés és a számlázási és szállítási adatok megadása után lépjen tovább a fizetési lehetőségekre. A fizetési mód alatt megtalálja a kód beszúrásának lehetőségét.

screenshot-2023-07-30-at-17.12.41.png

screenshot-2023-07-30-at-17.13.06.png

A Tirendo-ról

A Tirendo kiváló minőségű gumiabroncsok értékesítésére specializálódott, melyet számos nagykereskedelmi partnerének köszönhetően kiváló áron kínál. Ezután több mint 5000 partnert vehet igénybe az összeszereléshez, és például a DPD vagy a GLS szolgáltatásait a szállításhoz. A Tirend kínálatában gyakorlatilag minden típusú járműhöz talál gumiabroncsot, valamint felniket vagy komplett kerékkészleteket.

Tirendo in Europe

Tirendo is available in several European countries. For information about Tirendo vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. Tirendo operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk.