carVertical kedvezmény kód 10%

carVertical kedvezmény kód 10%

Használja promóciós kódunkat a carVertical-nál, és 10% kedvezményt kap egy olyan jelentésre, amely felfedi álmai járművének teljes történetét. A CarVertical egy ellenőrzött szolgáltatás, amelyet emberek ezrei használnak az autóval kapcsolatos összes rendelkezésre álló információ megjelenítésére. Fedezze fel jövőbeli vagy meglévő járműve történetét, és nyerjen betekintést, hogy elkerülje a csaló ajánlatokat, gyorsabban adja el autóját, vagy megtudja, hogy járműve biztonságos-e. A VIN alapján képes észlelni a futásteljesítményt, lekérni a szervizelőzményeket, lekérni a rendelkezésre álló fényképeket, vagy ellenőrizni tudja az autó lopási nyilvántartását.

10% kedvezmény a promóciós kód

Használja ezt a kupont, hogy 10% kedvezményt kapjon a jármű jelentésére

   Eddig érvényes 25.4.2024

Üzleti kedvezmény akár 70%

Maximum kedvezményt kap, ha 20 vagy több jelentést rendel

   Eddig érvényes 25.4.2024

Több jelentés kedvezmény

Több jelentés vásárlásával többet takaríthat meg

   Eddig érvényes 25.4.2024

  Notify me about new discounts

We will reach you about new coupons and sales at carVertical!

By subscribing you agree to the terms of privacy policy.

Tudsz egy új kedvezményről? Tudasd velünk!

Hogyan kaphat kedvezményt a carVertical-ra?

A carVertical két fő módja van a pénzmegtakarításnak. Először is használhatja promóciós kódunkat, hogy kedvezményt kapjon a választott ajánlatra. A pénzmegtakarítás másik módja, ha egyszerre több jelentést rendel. Még ha csak 20 jelentést rendel, akár 70%-ot takaríthat meg.

promo-code-carvertical

Hogyan működik a carVertical?

A carVertical egy blokklánc alapú megoldás, amelynek célja, hogy a használt autók vásárlói számára egyértelmű és megbízható történetük legyen a járművekről. A blokklánc technológia kihasználásával a carVertical a megváltozott vagy hiányos járműtörténeti adatok gyakori problémáját igyekszik kezelni. Ezen adatok megváltoztathatatlanná és könnyen hozzáférhetővé tételével a vállalat nagyobb bizalmat és átláthatóságot kíván előmozdítani a használt autók piacán.

Hogyan működik

Adatgyűjtés: A carVertical rengeteg információt gyűjt különböző forrásokból, beleértve a nemzeti nyilvántartásokból, rendőrségi nyilvántartásokból, biztosítási adatbázisokból, javítóműhelyekből és más kapcsolódó entitásokból. Ezek az adatok tartalmazhatnak olyan részleteket, mint a balesetek, a javítási előzmények, a kilométer-számláló állása és a korábbi tulajdonjog.

Blockchain integráció: Az információ integritásának és megváltoztathatatlanságának biztosítása érdekében a carVertical rögzíti azokat a blokkláncon. Ez a technológia decentralizált főkönyvként működik, amely ellenáll a manipulációnak, vagyis az adatok pontossága és megbízhatósága megmarad.

Jelentések és ellenőrzés: A felhasználók úgy vásárolhatnak carVertical jelentést, hogy beírják az autó VIN-jét (járműazonosító szám) a vállalat platformján. Ezek a jelentések átfogó információkat tartalmaznak a járműről, beleértve a tulajdonosi előzményeket, a baleseteket, a kilométer-nyilvántartást és egyéb fontos statisztikákat.

Hozzáférhetőség: A szolgáltatás online kínálásával a carVertical lehetővé teszi a potenciális autóvásárlók számára, bárhol a világon, hogy vásárlás előtt ellenőrizzék egy jármű történetét.

Használati esetek és előnyök

Átláthatóság a vásárlók számára: A fogyasztók megbízhatnak az általuk hozzáfért információk sértetlenségében. Ez különösen fontos használt autó vásárlásakor, mivel a megváltoztatott vagy meghamisított történetek jelentős problémákhoz vezethetnek.

Az eladók felhatalmazása: A becsületes eladók számára a carVertical szolgáltatásai erős értékesítési pontnak bizonyulhatnak. A carVertical jelentés elkészítésével átláthatóságot mutathatnak be, és valószínűleg könnyebben elnyerhetik a potenciális vásárlók bizalmát.

Csalásmegelőzés: Azáltal, hogy megnehezíti a tisztességtelen eladók számára a jármű történetének megváltoztatását, a carVertical eszközként szolgál a használt autók piacán elkövetett csalások elleni küzdelemben.

Globális elérés: A carVertical platformot nem kötik földrajzi korlátok. Célja egy globális járműtörténeti nyilvántartás létrehozása, amelyhez a felhasználók a világ minden tájáról hozzáférhetnek.

carVertical in Europe

carVertical is available in several European countries. For information about discounts in English, visit MaxiCoupon.com. For information about carVertical vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. carVertical operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk. If you are from Romania, we didn't forget for you - all what you need to know about carVertical vouchers, you can find on PromoCupon.ro